Как се представихте от Образоватени технологии на изпитите

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

sculli68
В началото бе словото

Мнение от sculli68 »

Сестра ми беше в ОТ и има 6.00 по биология в медицинския.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Една съученичка се готви по география в ОТ и има 5.98 в УНСС
Един съученик също се готви в ОТ по икономика и има 5.60 в УНСС

обаче...имам поне още 5-6 съученици и съученички,дето също се готвиха в ОТ,а изкараха 3ки

Така че,всичко опира до отделния човек :)
ИзображениеИзображениеИзображение
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Да,наистина всичко зависи от самия човек :) Напълно съм съгласна с теб hypnosssa !
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Аз ходех в "Образователни технологии" и определено съм много доволна от тях :P В УНСС имам 5.43 по история,което за мен не е достатъчно, с оглед високите оценки ...но ТОВА Е ! Ще се борим до край ! Дано СУ ме ощастливи :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Абе стига сте ми го хвалили тва ОТ вече става клише,ама наистина тва има малко значение :wink: :wink: :wink:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

korpusito написа:Абе стига сте ми го хвалили тва ОТ вече става клише,ама наистина тва има малко значение :wink: :wink: :wink:
Е явно е добро, тъй като повечето успяват да влезнат в университетите с високи оценки пи това. Аз дори не го знаех, когато мислех за курс, но може би трябваше да го предпочета пред курс в СУ. 2 съученици ходиха там, провалиха се на предварителния в УНСС и нямам представа какво са направили на редовния там.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Ми не знам,повечето ми познати са мноо доволни от курсовете в СУ,се пак най-добре там като кандидатстваш
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Дали ще го счетат като бонус :lol: :lol: :lol: някоя допълнителна точица :wink:
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Аз ходех и на курсовете в СУ ,преди да почна в ОТ 8) ! Да ви кажа честно май само си изгубих времето там .
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Не че правя реклама на ОТ , но
хората които бяхме на курс по ист
в УНСС иаме едно пълно 6(при момчетата)
иначе другите по - скромно в интервала 5,70 -5, 90
та всичко зависи от учениците , а не от училището
Хората дето са ги изкарали тези оценки всички са от немска гимназия и се готвят от 2-3 години
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

3 години :shock: евала за подготовката :)

аз съм се готвил по техни теми, с учител, но не на техен курс. бяхме трима в групата и изкарахме в унсс 5.24, 5.80, 5.99, а в су 4.75 и 5.50. дано като излязат резултатите и от редовните да се дигне успеха :)
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

A be q stiga ste se izlagali!Kato ne sam hodil na prehvalenite OT da ne umrqh!Ama pak imam strahovita ocenka i si predstavqm kolko ei takiva kato vas sam precakal i izprevaril!Ot bilo ne znam kvo bilo!Sqda6 si na D-to i si 4ete6 temite.Posle otiva6 nai-spokoino na izpit i si izorava6 nivata...Ne kat nekvi-trepereha kat listni va6ki i kat kazaha temata si izlqzoha!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

STOMANEN написа:A be q stiga ste se izlagali!Kato ne sam hodil na prehvalenite OT da ne umrqh!Ama pak imam strahovita ocenka i si predstavqm kolko ei takiva kato vas sam precakal i izprevaril!Ot bilo ne znam kvo bilo!Sqda6 si na D-to i si 4ete6 temite.Posle otiva6 nai-spokoino na izpit i si izorava6 nivata...Ne kat nekvi-trepereha kat listni va6ki i kat kazaha temata si izlqzoha!
Май си много самонадеян :wink: Все пак това е форум и всеки има право да изказва мнение ,а темата е за "Образователни технологии" така че... ! Пожелавам ти успех :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Една приятелка беше по литература там на курсове и има 5.50 по литература.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

На който не му е интересна темата може просто да не я чете,но ето едно инфо дето мен лично ме впечатли: хора подготвяли се в ОТ за медицина имат 6 пълни шестици и седем оценки над 5.50 по биология – представяте ли си за какво става въпрос? Да не говорим за високите им оценки по другите предмети също. А за теста в УНСС си бяха разработили свои тестове за подготовка.Така че тези дето не са наясно - по-кротко с изказванията.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”