МЕДИЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Е тая Саркузи - да е зива и здрава :wink:
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Най-после у дома!
Добре,че бяха франсетата! :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Нооов цар освободитеееел :-) мне, президент освободител. Даже президентша
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Върнали се, дреме ми на Янко!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Хайде на бас, че ще участват в следващия Биг Брадър. Всъщност - във "Вип". Нямам нищо против хората, но медийните истерии, политическите игрички за вдигане на рейтинг и "ликуващия" народ, който очевидно чака телевизията да му каже кое е важно и морално, ми идват малко в повече.
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Мда, определено. Аз лично вече чакам книга за сестрите или от сестрите... Между другото Саркози си направи страшен пиар с тази история, шапка му свалям, знае как! :D :D
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ние сме малка държава,нормално е за такива неща да се шуми по медиите...Кой си е направил пиар и кой не не е важно.Важното е ,че жените се прибраха вкъщи :idea:
.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да ама доколко могат да бъдат нормални хора вече след всичко това... политиците трябва да се скрият някъде, срам за тях че се връщат след цели 8 години и явно благодарение на това че французите ги натиснаха...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

аз пък си мисля,че наистина има защо да се поздравяваме и всякакви изкавания за бигбрадър и такива глупости са безсмислени. едно е да сме гледали за тях тея 8 години по тв-то,съвсем друго е това,което те са преживели.хората сега ще искат просто да си живеят нормално и да наваксат пропуснатото. чак национален празник ми се вижда предилено,обаче пък ако имаш поне грам гражданско съзнание би трябвало да ти пука и да се чувстваш поне малко щастлив като българин и като човек ,че хората са се прибрали живи и здрави.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Dani написа:аз пък си мисля,че наистина има защо да се поздравяваме
Честито! (Ама за какво, не разбрах!)
Dani написа:едно е да сме гледали за тях тея 8 години по тв-то,
Точно затова, че 8 години нон-стоп говореха едно и също нещо,
ми се подгади и от Либия, и от медици, и от медии!
Вече изпадам в конвулсии и повръщам, като видя вестниците
по будките, като почнат новините по телевизията и като случайно
попадна на нещо, свързано с болници, правителства и т.н.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

хубаво де-факт,вестниците пишат глупости и то доста често и по всякакви теми.беше ми писнало от всякакви кампании -не сте сами и подобни.те не помогнаха на медиците,а на разни медии да си правят PR и донякъде сплотиха народа.
обаче все си мисля,че е радостна новината и има защо да се поздравяваме,че 7 българи са се върнали живи и здрави при близките си след толкова трудности и мъки.
:evil: :evil: кое му е трудното да се разбере не виждам. да не би само нещата ,които ме засягат лично и персонално да трябва да ме вълнуват. ??!@!!
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дойде им времето и на медиците да бъдат помазани от европейската политика.А като гледах следобяд по новините Надето и мангала Костов ,от които тръгна цялата работа,как благо сучат локуми ми се присра...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Dani написа:хубаво де-факт,вестниците пишат глупости и то доста често и по всякакви теми.беше ми писнало от всякакви кампании -не сте сами и подобни.те не помогнаха на медиците,а на разни медии да си правят PR и донякъде сплотиха народа.
обаче все си мисля,че е радостна новината и има защо да се поздравяваме,че 7 българи са се върнали живи и здрави при близките си след толкова трудности и мъки.
:evil: :evil: кое му е трудното да се разбере не виждам. да не би само нещата ,които ме засягат лично и персонално да трябва да ме вълнуват. ??!@!!
Има доста по-сериозни неща в държавата ни, на които трябва да отделяме внимание и емоции. Помисли си за колко от тях медиите са направили кампании :roll: И ще ме извиняват всички, но от бутафорната патетика, която се изля днес и на мен ми се повръща
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

има и други важни неща,но това пречи ли да се зарадваме за това???
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Ако проявяваш емоционалност за всичко - да. Но ако се вълнуваш от това, но иначе си радушен към всички проблеми и трагедии по света и у нас, значи трябва да поспреш телевизията
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”