Красиви И тъпи жени?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Красиви И тъпи жени?
Може ли според вас по външния вид на една жена да познаете че е адски тъпа?
Тъпата жена може ли да бъде красива?
Красивата жена може ли да бъде тъпа?
Мен лично една видимо тъпа жена не може да ме привлече - ако ще и мис Измерение да е!
Темата беше вдъхновена от темата за скъпо платените модели
Тъпата жена може ли да бъде красива?
Красивата жена може ли да бъде тъпа?
Мен лично една видимо тъпа жена не може да ме привлече - ако ще и мис Измерение да е!
Темата беше вдъхновена от темата за скъпо платените модели
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На тъпата жена й личи в повечето случаи.
И едно уточнение - това дали е мис или дрис, дали има 30 тона грим по кожата си и букли за 5000 марки, дали дрешките са й от Манго или от Рамбо, съвсем не прави жената красива!
За всеки влак си има пътници - такива миски си намират някой безмозъчен мускулест броук и си летят с Кайените.

И едно уточнение - това дали е мис или дрис, дали има 30 тона грим по кожата си и букли за 5000 марки, дали дрешките са й от Манго или от Рамбо, съвсем не прави жената красива!
За всеки влак си има пътници - такива миски си намират някой безмозъчен мускулест броук и си летят с Кайените.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Една жена може да бъде тъпа и грозна,грозна и умна,красива и умна и тъпа и красива.Няма невъзможни комбинации
.Но знам най лошата "тъпа и грозна" 
По външния вид НЕ можеш да съдиш за умствения багаж на човека
Значи според теб виждаш някоя готина мацка по Витошка и си викаш "щом е красива и гримирана,тъпа е...".Ехаа,логика.
По външния вид НЕ можеш да съдиш за умствения багаж на човека
Значи според теб виждаш някоя готина мацка по Витошка и си викаш "щом е красива и гримирана,тъпа е...".Ехаа,логика.
.
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Има ги всякакви, преди мен вече са изброили възможните комбинации.
Това, че всички красиви жени са глупави, са го измислили грозниците, за да се утешават.
Просто е тъпо да има такива предразсъдъци.
Все едно, когато видите някоя грозна жена, да си кажете: "Тая сигурно е професор", а тя да не може името да си напише без грешка.
Това, че всички красиви жени са глупави, са го измислили грозниците, за да се утешават.
Просто е тъпо да има такива предразсъдъци.
Все едно, когато видите някоя грозна жена, да си кажете: "Тая сигурно е професор", а тя да не може името да си напише без грешка.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Тъпа и умна са много широки понятия.
Това първо.
Второ - по-глупавите момичета (а предполагам и момчета) често се оказват много по-свестни хора, просто защото не гледат на останалите от пиедестала, на който, заслужено или не, някой ги е поставил.
И трето - вече конкретно по въпроса - външният вид лъже страшно много
Виждал съм хора, за които съм си казвал "Този/тази сигурно е тъпо парче", съдейки по някакъв негов/неин чисто физически белег, залегнал като клише в представите на хората (ниско чело, "кравешки поглед"
и всяк'ви ей такива глупости), а в последствие той/тя да се покаже като един наистина интелигентен и висококултурен човек.
Това първо.
Второ - по-глупавите момичета (а предполагам и момчета) често се оказват много по-свестни хора, просто защото не гледат на останалите от пиедестала, на който, заслужено или не, някой ги е поставил.
И трето - вече конкретно по въпроса - външният вид лъже страшно много
- pure poison
- В началото бе словото
най-добрата ми приятелка е супер яка(двойничка на рейчъл билсън-актрисата) и е адски умнаvisez написа:имам приятелка която е супер красива и невероятно умна и интелигентна:) така че опредеелено красивите жени не са глупави /или поне не всички /
Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива? Може би защото съм скромна, а скромността краси човека...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pure poison
- В началото бе словото
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: