Прехвърляне

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
curious
В началото бе словото

Мнение от curious »

Ако трябва да съм честна изобщо не ми звучи странно !Аз ходих на курсовете по история на СУ и прекрасно разбирам какво имаш придвид под "преподавателите направо те омайват" ! И на мен ми е минавало през ума,че може да дойде момент ,в който да не ми се мести...ако ме приемат разбира се !
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Е,дано успееш! :P
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Здравейте пак! Искам да попитам дали някой знае от коя до коя дата се подават документи за прехвърляне от една специалност в друга. Дежурният им отговор е 20-30 август, но като идвах видях, че има някаква промяна в датите. След 22 август. Че ще идвам, ще идвам, но да не се окаже, че съм подранила и да се чудя какво да правя в София. Ако някой е имал работа в Ректората и "случайно" е видял датите, моля да ми каже. :) :notworthy: Благодаря сърдечно. :love5:
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Здравей отново Откровена;) Ами аз бях миналата седмица до Ректората и нямаше промяна в датите- пишеше си от 20-30. Ти взела ли си си уверение с оценките от семестура от твоя факултет? Аз ги взех и в учебен отдел ми казаха като идвам да давам молба за прехвърляне тогава ще ми издадат справката за положения кандидат-студентски изпит. Та това само научих, ааа и казаха,че няма отпуснати бройки за прехвърляне, това зависело от решението на факултета, в който искаме да се прехвърлим! Ами още малко остава:) На теб, както и на всички останали прехвърлящи се желая много късмет;)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Благодаря ти Nestea. :) И аз така знам. Дано всичко да е наред. На мен ми казаха, че ще ми извадят удостоверение за оценките от учебната година бързо. Не знам. Като се сетя колко нерви съм хабила... Дано да стане нашата работа. Може да се засечем някъде по коридорите. Успех!!! :thumbleft:
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Много мерси :!: Дано се уредим;) Резултатите от прехвърлянето май ще са готови към средата на септември :!: Леле дано всички усилия си струват:) Ааа и после кажи какво е станало, дано всичко е ок;) Много, много късмет;)
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

[quote="nestea"] Резултатите от прехвърлянето май ще са готови към средата на септември :!: [quote]
Ако се прехвърляте във ФКНФ проверете откога започва учебната година. За различните специалности е различно. Миналата година почнахме от 12 септември и не е хубаво точно първите часове да ги
изпускате, после наваксването е трудно, може да ви дойде нанагорно.
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Благодаря. Ако стане непременно ще съобщя. Ако не стане то ще се разбере.
Гост, знам за какво говориш. При мен нещата са много сложни и няма да обяснявам защо. Чакам си и това е. Дано скоро да си кажем хубави новини. :D
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Гост, много мерси за ценната информация:) Аз лично точно натам се насочвам, по-специално френска филология. Дано не направят гаден номер, ма ще наваксам, нека ме приемат;) Ех даноооооо :!: :D
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Ааа, Гост ти каква филология си :?: :) Би ли споделил нещо от "кухнята" на филологиите;) Мерси
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

По-рано почват само някои от филологиите, в които езикът започва
да се изучава от нулево равнище. То си има специало залепени листчета на информационното табло пред секретарките на ФКНФ.
Френска нямат уводен курс, а си почват нормално. А за кухнята на
филологиите давай конкретни въпроси и ще ти отговарям:) Като цяло
аз съм си доволен... Новогръцка филология съм.
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Гост благодаря за отговора;) А къде се водят лекциите- на 4ти км или в Ректората, защото един познат ми каза, че португалската май имала и на 4ти км та се зачудих :roll:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

nestea написа:Гост благодаря за отговора;) А къде се водят лекциите- на 4ти км или в Ректората, защото един познат ми каза, че португалската май имала и на 4ти км та се зачудих :roll:
Португалска имат лекции и на 4ти и на Ректората. Същото важи и за
английска, френска, новогръцка...
Аватар
beberona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от beberona »

Здравейте сладури,
имам едно въпросче,което не ми дава мира :D Знаете ли дали след първа година социални дейности/задочно/ мога да се прехвърля право /редовно/.Знам че звучи трудно ,но има ли такъв вариант..?
..for the world you are someone...but for someone you are the world
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ако имаш успешно издържани изпити по история и литература , опитай! Нищо не ти пречи да пробваш! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”