Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми то е доста работа в интерес на истината.А ако искате да четат внимателно и както трябва - няма за какво да се бърза.По-добре да ги четат хубаво нещата и по-бавно,отколкото да се бърза.
За тези с журналистиката - много съжалявам.Правите си плановете че идвате в софия и толкова.Ако се окаже в последния момент че няма да стане.... късмет.... няма друг начин явно.Което и според мен е тъпо,да се бавят толкова.Ама утре не е 27ми,а 25ти,така че ще имате време да дойдете
Ако ще и във Варна да сте.
За тези с журналистиката - много съжалявам.Правите си плановете че идвате в софия и толкова.Ако се окаже в последния момент че няма да стане.... късмет.... няма друг начин явно.Което и според мен е тъпо,да се бавят толкова.Ама утре не е 27ми,а 25ти,така че ще имате време да дойдете
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
18 страници за един ден...
до довечера сигурно ще минат 30- те... почвам да се тревожа за вас - вече не знам дали искам да сме колеги, честно. Добре че повечето сте ориентирани към ЮФто, така като гледам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Да,така е,но аз не съм наблизо,а ще си попътувам доста,докато стигна.Само в случай,че се знае,че са там,ще тръгна.Иначе има доста хора,които живеят наблизо.Приканвам ги просто да минат за секунда и да видят какво става.jordanoff написа:Вие, които имате възможност да стигнете до там, трябва да идете и да ни кажете! Никой май не е тръгнал натам.fidodido написа:Не разбрах дали са качени на Стената?Ако са,да паля ...
Ако в момента наистина имаше резултати на Стената, то докато стигне някой дотам, ще са излезли и в нета...Така като гледам и днес няма да е...fidodido написа: Да,така е,но аз не съм наблизо,а ще си попътувам доста,докато стигна.Само в случай,че се знае,че са там,ще тръгна.Иначе има доста хора,които живеят наблизо.Приканвам ги просто да минат за секунда и да видят какво става.