Списък на спортовете
Модератори: ники, Methuselah
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър
Списък на спортовете
Някой може ли да напише спортовете, които можеш да избираш в СУ? В анкетата липсват някои като шах например.
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Eve, малко уточнение за името КИНЕЗИТЕРАПИЯ. На въпроса цитирам от кандидатстудентския справочник:"За всички студенти с отклонения в здравословното състояние се въведждат редовни занимания по кинезитерапия."
Предполагам повече не те засяга този спорт
и все пак, за да съм докрай изчерпателна той включва лечебни процедури, плуване и класическа йога.
и все пак, за да съм докрай изчерпателна той включва лечебни процедури, плуване и класическа йога.
- Eve
- В началото бе словото
Еve, малко уточнение за името КИНЕЗИТЕРАПИЯ. На въпроса цитирам от кандидатстудентския справочник:"За всички студенти с отклонения в здравословното състояние се въведждат редовни занимания по кинезитерапия."
и все пак, за да съм докрай изчерпателна той включва лечебни процедури, плуване и класическа йога.фото
Аз ходя от 1 година на кинезитерапия и съм много доволна.буквално значи терапия чрез движение.не е нужно да имаш кой знае какви отклонения.аз съм с леко гръбначно изкривяване и СТРАШНО добре ми се отрази - поизправих се .Правим леки упражнения , нещо като гимнастика.не сме натоварени , някой път ни оставят сами и си ползваме фитнес уредите ...Eve написа:Някой може ли да ми обясни какво точно значи КИНЕЗОТЕРАПИЯ??? Благодаря предварително![]()
Бих искал да попитам къде се провеждат спортовете фитнес , лека атлетика и плуване? Чудя се между трите , решението ми ще зависи от базата най вече.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Колко бавно се развиваше човешката личност и колко много път трябваше да извърви тя , докато разбере необятната сложност на нещата , хората и събитията! -Димитър Димов
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
Фитнес-ЦМО(каквото и да значи)"Академика",бл.3.кв.Гео Милев
Плуване-Стадион"Академик",4ти км
Лека Атлетика-Биологически факултет на СУ
от сайта на СУ(Ориентация) можеш да видиш точното място на базите
(добре се ориентирам за човек,живеещ на 360 км от София
).И аз се колебая между плуване и лека атлетика 
Плуване-Стадион"Академик",4ти км
Лека Атлетика-Биологически факултет на СУ
от сайта на СУ(Ориентация) можеш да видиш точното място на базите
(добре се ориентирам за човек,живеещ на 360 км от София