Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз пък си пийвам мента с мляко и много лед.
Но хора,от къде сте толкова сигурни че днес е денят.На мен това "в средата на седмицата" дето ми го казаха повече към сряда клони!Макар че и на мен ми се иска да е днес!
А относно работата аз работих до края на април и ми идваше малко тежичко и работа и учене.Затова от май си останах само вкъщи с ученето.
Но хора,от къде сте толкова сигурни че днес е денят.На мен това "в средата на седмицата" дето ми го казаха повече към сряда клони!Макар че и на мен ми се иска да е днес!
А относно работата аз работих до края на април и ми идваше малко тежичко и работа и учене.Затова от май си останах само вкъщи с ученето.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Недейте прекалявайте, че някое родителско тяло може да чете форума.elektra_ написа:Аз пък си пийвам мента с мляко и много лед.![]()
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- kandidat_studentka
- В началото бе словото
г
не откачайте бееее,не свършва светът /казах аз след поредната безсънна нощ и поредните 2 валидола/
don't believe everything you think!