Nordlys написа:Simpsons the Movie трябва да е
Следващият филм, който ще гледам
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мдаа, определено...Nordlys написа:Simpsons the Movie трябва да е
http://jorik.blog.bg/
...............................
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Довечера съм запланувал The Good Shepherd. ЦРУ, Skull and Bones, Залива на прасетата, контраконтра разузнаване... Де Ниро определено е спретнал нещо прекрасно (съдейки по първите 20-тина минути).
Снощи гледах Mr. Brooks и мога да кажа само ОМФГ!!!
Много добър!
Снощи гледах Mr. Brooks и мога да кажа само ОМФГ!!!
i know the human being and fish can coexist peacefully
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Не смятах да го гледам, но видях трейлъра и си смених мнението.Nordlys написа:Ще го дублират ли на български? Аз лично не мога да си представя Хоумър и ко с други гласовеmecho написа:Мдаа, определено...Nordlys написа:Simpsons the Movie трябва да е
Но има вероятност в тази минута и половина да е събран целият смях на филма и другото да е тъпо.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Дублиран ще е за съжаление, няма начин. То не пречи после да си го изтеглим и да го гледаме на английски
Първите ревю-та са положителни, просто изгарям от нетърпение да дойде 27-ми!
http://jorik.blog.bg/
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
Така еmecho написа:Дублиран ще е за съжаление, няма начин. То не пречи после да си го изтеглим и да го гледаме на английски![]()
Но тук, в Норвегия, кината поне прожектират два варианта едновременно - дублиран и в оригинал, което ме зарадва, защото бях решила да го чакам на ДВД
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Между другото "28 седмици по късно" ми хареса(при все дупките в сценария,не осбенно добрата игра и т.н.).Не мога да кажа ,че е по-лош от първата част.А и при липсата на филми за зомбита напоследък(Последния добър дето гледах беше "Зората на мъртвите","Земята..." беше тъп) става.А и момето дето бегаше беше симпатично 
.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Абсолютно. Наздоровье!
Ако трябва да избираме брутални моменти, бих сложил тоя, когато Саша очисти едното бандитче, другия брутален момент е, като пишката на Стюарт стана за храна на кучето. Бизнесът си е бизнес. Много ме кефи тази крилата фраза.
В първата част разбира се на първо место слагам отмъщението. В кенефа на Виенската гара като го давеше в тоалетната чиния и после му преряза гърлото
Преди това с волгата как мина върху онея курви, които зарибяваха.
За втората част обаче доста неща беха променили. Вместо във волги, мафиотите се возиха в S класи, вместо познатите ни вагони втори клас, имаше по-изискани.
Ама иначе сюжетите са същите. Очаквам трета част да има, в която да гърчат един мъж и две жени или двама мъже и една жена. Няма ли да е интересно, кой ще се измъкне. Да не забравяме, че оная я татуираха.
Ако трябва да избираме брутални моменти, бих сложил тоя, когато Саша очисти едното бандитче, другия брутален момент е, като пишката на Стюарт стана за храна на кучето. Бизнесът си е бизнес. Много ме кефи тази крилата фраза.
В първата част разбира се на първо место слагам отмъщението. В кенефа на Виенската гара като го давеше в тоалетната чиния и после му преряза гърлото
За втората част обаче доста неща беха променили. Вместо във волги, мафиотите се возиха в S класи, вместо познатите ни вагони втори клас, имаше по-изискани.
Ама иначе сюжетите са същите. Очаквам трета част да има, в която да гърчат един мъж и две жени или двама мъже и една жена. Няма ли да е интересно, кой ще се измъкне. Да не забравяме, че оная я татуираха.

- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Емиии,бизнеса се е разрастнал.Вече С класи
Да като очистиха детето беше много гадно.Направо мигнах,като стреля...А за пишката няма какво да коментираме
Що се отнася до първата част-най- гадно ми беше като онзи пич дето се измъкна накрая му се наложи да отреже окото висящо на очния нерв на онази азиатка
Да като очистиха детето беше много гадно.Направо мигнах,като стреля...А за пишката няма какво да коментираме
Що се отнася до първата част-най- гадно ми беше като онзи пич дето се измъкна накрая му се наложи да отреже окото висящо на очния нерв на онази азиатка
.