Какво теглите?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Boromir, дай URL откъдето мога да си дръпна "Ейдж ъф Емпайърс ІІ: Дъ Конкуерърс". Някога ми е попадала една от първите версии на играта и останах доста заинтригувана (мога да кажа, че това май е единствената игра, която ми харесва).Само се опасявам, че ще трябва и някои кратки обяснения да ми дадеш след като я дръпна и инсталирам :oops:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

fire написа:Boromir, дай URL откъдето мога да си дръпна "Ейдж ъф Емпайърс ІІ: Дъ Конкуерърс". Някога ми е попадала една от първите версии на играта и останах доста заинтригувана (мога да кажа, че това май е единствената игра, която ми харесва).Само се опасявам, че ще трябва и някои кратки обяснения да ми дадеш след като я дръпна и инсталирам :oops:

Наистина ли ти харесва?! Ехаа, печелиш червена точка :wink:

Нека не звучи като фукане, но моят Ейдж е легален (уау!) и затова не знам откъде може да се дръпне. Мога да ти дам и Ейдж ІІ: Ди Ейдж оф Кингс (уф, тая кирилица) - и в двете игри Византийците ВЛАСВАТ, но гаврата с българите е пълна - не само ги няма в играта като народ, ами и в историята ги няма, а чисто прабългарската дума "таркан" е име на хунски конни воини...

А за обясненията изобщо не се притеснявай - винаги ще бъда насреща - даже имам два "учебника" по Ейдж - единият с над 200 стр. :lol:
Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

До тук добре, но и една страница няма да ми свърши работа, ако не намеря от къде да си я дръпна. А по оношение на византийците - нямам си представа, защото нали ти казах, че съм играла само на една от първите версии, следващите даже не съм ги виждала.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Boromir написа: Нека не звучи като фукане, но моят Ейдж е легален (уау!)
Ами и моя. Само съм го инсталирал. Ама ако fire беше в мрежата, където съм и аз, щях да шерна директорията. Нещо качването в датата са го забранили и немога да кача един файл. Иначе незнам, откъде може да се дръпне.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Мисля, че в ДАТА-та има ограничение на размера на файловете, които се качват. Ако го компресирате на по-малки порции с някой архиватор (например RAR или ZIP) аз ще си ги дръпна и ще я събера при мен. Колко е общият размер на играта?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Проблемът е, че и 1KB не мога да кача. Иначе играта е 344 МB
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Е, sorry, момчета. Значи си оставам без играта. :cry: Ако случайно разберете откъде мога да си я дръпна драснете 1-2 реда PLS...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

В момента нищо - на ограничен трафик съм :(
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

тегля си музика
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Песни, които отдавна не са пускали по радиото, а страшно ме кефят... :D
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Теглим си пацата :twisted:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

музика главно, чат-пат картинки - напоследък съм се запалила да събирам всевъзможни уолпейпъри... филми - свръхрядко, по принцип не обичам да гледам филми, що така и аз не знам :roll: :wink: 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Подписа ми - оттам тегля. А в бол.бг-то коефициентът ми е 1.923 и гони 2.000 Доста луд съм с тея торенти. 8) 8) 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”