Help me!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

RSV
В началото бе словото

Help me!!!

Мнение от RSV »

Здравейте! Някои наясно ли е как стои въпроса с повишаването на оценките от изпитите. Зная само,че трябва да се подаде молба, но не зная дали има срокове за подаването й и евентуално до кога са тези срокове... :P :P :P
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

предполагам че е Септември.По време на поправителната сесия.Питай си във факултета :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И пускай темите с ясни заглавия. Добре че я отворих, а не я делнах направо. Така звучи спамски. Уточнявай.
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Зависи от преподавателя ти повишаването май :roll: ако той се съгласи да те изпита ама ако оцентака ти е вписана в протокола май се усложняват нещата :roll:
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Официално мисля, че няма повишителни и трябва да говориш с преподавателя, ако той се съгласи да те изпита -ОК, ако не, това е....при всички случаи обаче се отказваш от досегашната си оценка :)
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

има и печени преподаватели... ако са такива, ти насрочват дата за повишителен още в рамките на сесията... при мен така се случи първия семестър.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Аватар
Slaveto
В началото бе словото
Курс: четвърти
Обратна връзка:

:)

Мнение от Slaveto »

Разбира се, че може да се анулира дадена оценка, мисля, че единственото нещо, което трябва да се направи, е да се пусне молба при инспекторките в дадения факултет. След като подаването на молбата е вече факт, оценката бива мигновено изравнена със слаб и съответно може спокойно да бъде поправена... Това е! Късмет! :)

P.S.: Няма определени срокове, доколкото ми е известно, но затова задължително все пак трябва да се попита...
Slav Petkov
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”