Как се представихте от Образоватени технологии на изпитите
Модератор: Boromir
Как се представихте от Образоватени технологии на изпитите
Искам да попитам какви резултати постигнаха тези, които са се готвили в ОТ София, по български език и литература и по история.
Кажете някакви цифри.
Кажете някакви цифри.
Re: Как се представихте от Образоватени технологии на изпити
zoxoxo написа:Искам да попитам какви резултати постигнаха тези, които са се готвили в ОТ София, по български език и литература и по история.
Кажете някакви цифри.
ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОЦЕНКИ
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За УНСС ли става въпрос?fly4o написа:По история аз имам 5.50..а хората, с които ходих, имат 5.75, 5.63, 5,88, 5,50..всичко общо взето е над 5! Само че аз съм от Пловдив
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Точно пък тея от образователни технологии какво могат да ти помогнат за теста в УНСС? Четеш си темите и се явяваш, след това виждаш въпроса и отговора ти изниква в главата... Аз имам 5.86 само на модула "История" и 5.52 на цялото- при все, че математиката ми беше в стил "онче-бонче", а на българския допуснах тъпоумни грешки.
-
Disasterpiece
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За да прецениш дали си се прецакал?fidodido написа:А какъв е ценоразписа на тези курсове?На мен вече не ми трябват,но искам да знам все пак ...
http://www.edutech.bg --->тук пише вс
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."