Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Похвалете специалността си!
Колеги, просто е невероятно как ме приеха в тази специалност, която уча (аз съм завършила бакалавър в друга страна). Наистина, само трябваше накратко да обясня по превода на transcrips. За малко да ме върнат за един документ, но ми се размина. Все пак доста време изкарах с любезните дами ...
Както казаха колегите от предишните постове; който се съмнява, да дойде за да види за какво става дума
Както казаха колегите от предишните постове; който се съмнява, да дойде за да види за какво става дума
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Човек трябва да е оптимист, за да похвали нашата
специалност. Славянска филология се зове.
-
ophidia
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re:
Pimboli написа:Мина им вече пректиката - моята най-добра приятелка беше там. В интерес на истината си прекарват супер, но не е за всеки. Не случайно учим различни специалности, нали?:):):)visez написа:е биолозите милите в момента са на Константин и Елана и спят в няква мизерия и гонят някви буболечки по цял ден .. и накрая на тва нещо-изпитче:) не им ли е весело
п.п. да бяха само мухите, дето гонят.. Бляяякссс
Ега ти кефа! Нямам търпение и аз да почна да ходя по практики, наистина на който си му идва от вътре това си прекарва добре
Поздрави колеги биолози
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Robert Kennedy
Специалността си ми харесва много (ядрена химия), но ако не ти е в кръвта просто не се захващай с нея.
Практиките сигурно ще ги прекарваме покрай АЕЦ-а (ако не го затворят дотогава
)
Don`t drink too much, drink three much!

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Аз още не мога да я похваля, но от другите чувам, че е хубаваmebbeth написа:Човек трябва да е оптимист, за да похвали нашата
Дано
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Няма да го затворят бе. Хубав си ни е градеца, ще си остане и централата. Честна козлодуйска!!kiss_ написа:Специалността си ми харесва много (ядрена химия), но ако не ти е в кръвта просто не се захващай с нея.Практиките сигурно ще ги прекарваме покрай АЕЦ-а (ако не го затворят дотогава
)
А за педагогиката какво ще кажете?
[quote="kiss_"]Специалността си ми харесва много (ядрена химия), но ако не ти е в кръвта просто не се захващай с нея.
Практиките сигурно ще ги прекарваме покрай АЕЦ-а (ако не го затворят дотогава
)[/quote]
Ще ти "отворят" АЕЦ-Белене
Ще ти "отворят" АЕЦ-Белене
people always leave
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
За похвала на моята специалност ще използвам думите на нейния известен адепт - Аниций Манлий Торкват Северин Боеций от диалога му "Утешението на Философията":
"И тъй, не е за чудене, че в бурното море на живота ни блъскат силни ветрове, нас, на които преди всичко е писано да не се нравим на порочните хора. И макар че тяхната войска е многобройна, тя е достойна за презрение, понеже не я направлява никакъв водач и тя се мята насам-натам, обзета от налудна заблуда. Дори да се построят в боен ред и да нападнат, нашата предводителка оттегля своите войски в крепостта си, в чието подножие онези плячкосват само ненужни вещи. Отгоре ние се надсмиваме над всяка тяхна безполезна плячка, понеже сме защитени от неистово нападение с укрепление, до което на опълчилата се глупост не е дадено да се доближи."
"И тъй, не е за чудене, че в бурното море на живота ни блъскат силни ветрове, нас, на които преди всичко е писано да не се нравим на порочните хора. И макар че тяхната войска е многобройна, тя е достойна за презрение, понеже не я направлява никакъв водач и тя се мята насам-натам, обзета от налудна заблуда. Дори да се построят в боен ред и да нападнат, нашата предводителка оттегля своите войски в крепостта си, в чието подножие онези плячкосват само ненужни вещи. Отгоре ние се надсмиваме над всяка тяхна безполезна плячка, понеже сме защитени от неистово нападение с укрепление, до което на опълчилата се глупост не е дадено да се доближи."
Те АЕЦ Белене докато "отворят" аз ще стана бабаeleos написа:Ще ти "отворят" АЕЦ-Беленеkiss_ написа:Специалността си ми харесва много (ядрена химия), но ако не ти е в кръвта просто не се захващай с нея.Практиките сигурно ще ги прекарваме покрай АЕЦ-а (ако не го затворят дотогава
)
Don`t drink too much, drink three much!

- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
похвал, похвал, похвал, похвал, похвал, похвал, похвал, похвал Книгоиздаване 
- vikito_tran
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
Правото е най-готината специалност, защото правото е способността да се мисли разумно и логично
. Влязох на първо класиране след учене до припадък, въпреки че ми бе лесно, и пощурях от радост
. Искам за в бъдеще да се занимавам с наказателно право, тъй като изпитвам фатално привличане към загатките и престъпленията 
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!!!