Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Vesuncho
В началото бе словото

Мнение от Vesuncho »

Blood Countess написа:Вие, хора, направо ме смайвате! Как намирате сили да работите и да се готвите за изпити едновременно?! Аз цяла година с нищо друго не съм се занимавала и пак не бях подготвена на 100% (едва ли ще се намери някой,който да твърди, че е бил за 6, но...).
Сега като влезеш ще установиш колко изпразнен от съдържание е бил живота ти през тази година :)
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

Blood Countess написа:Вие, хора, направо ме смайвате! Как намирате сили да работите и да се готвите за изпити едновременно?! Аз цяла година с нищо друго не съм се занимавала и пак не бях подготвена на 100% (едва ли ще се намери някой,който да твърди, че е бил за 6, но...).
Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Светуващият написа:
mebbeth написа:Намират се начини... не е лесно.
Аз се чудя, който смята да учи и да работи едновременно как го мисли, адски трудно е, почти невъзможно. От опит...
Особено работа на 8-10-часов работен ден, в частна фирма, където отпуск е мръсна дума.
Хората, които го правят извършват подвиг - в буквалния смисъл на думата.
Да, но в последна сметка се чувстваш адски парцаливо. Добре, че ми се стекоха нещата така, че ще мога да уча без да работя, иначе не бих се навила за 2-ри път, простооо
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Събота и неделя - по страничка две. На работа, когато е спокойно - анализи от нета. Април - неплатен отпуск за курс (нямах достатъчно трудов стаж за платен). Юли - 10 дни платен отпуск за учене. Учих до 22.30 на 12.07, но като отидох бях чела за всички автори. Не съм зубирла теми, само съм чела анализи и прозиведения.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Пиле, чакай първо да ме приемат някъде, пък после ще видим дали е или не е. Аз не мисля, че е кой знае какво постижение, миналата година ми беше по трудно - училище, готвех два предмета и Sprachdiplom, имах гадже, което живееше в друг град и учеше в трети и разтревожена майка на главата :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

:lol: :lol: :lol:
много мило:)
благодаря
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Светуващи, много си щедър на обещания. Я обещай още нещо...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

reni.misskiss написа:Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.
И аз съм доволна от оценката си на предварителния в УНСС, затова и не кандидатствах в друг град и даже не ходих на редовен, но като гледам процентите над 5.50 се чудя дали не се прецаках яко...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Добър ден
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

Blood Countess написа:
reni.misskiss написа:Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.
И аз съм доволна от оценката си на предварителния в УНСС, затова и не кандидатствах в друг град и даже не ходих на редовен, но като гледам процентите над 5.50 се чудя дали не се прецаках яко...
Споко, ще успеем ;)
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Не мога да разбера, защо всекиказва, че тази година ще се пишат лесни тройки?
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Моята оценка също е над 5.50, но не знам...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”