Сега като влезеш ще установиш колко изпразнен от съдържание е бил живота ти през тази годинаBlood Countess написа:Вие, хора, направо ме смайвате! Как намирате сили да работите и да се готвите за изпити едновременно?! Аз цяла година с нищо друго не съм се занимавала и пак не бях подготвена на 100% (едва ли ще се намери някой,който да твърди, че е бил за 6, но...).
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.Blood Countess написа:Вие, хора, направо ме смайвате! Как намирате сили да работите и да се готвите за изпити едновременно?! Аз цяла година с нищо друго не съм се занимавала и пак не бях подготвена на 100% (едва ли ще се намери някой,който да твърди, че е бил за 6, но...).
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Да, но в последна сметка се чувстваш адски парцаливо. Добре, че ми се стекоха нещата така, че ще мога да уча без да работя, иначе не бих се навила за 2-ри път, простоооСветуващият написа:Хората, които го правят извършват подвиг - в буквалния смисъл на думата.mebbeth написа:Намират се начини... не е лесно.
Аз се чудя, който смята да учи и да работи едновременно как го мисли, адски трудно е, почти невъзможно. От опит...
Особено работа на 8-10-часов работен ден, в частна фирма, където отпуск е мръсна дума.
Събота и неделя - по страничка две. На работа, когато е спокойно - анализи от нета. Април - неплатен отпуск за курс (нямах достатъчно трудов стаж за платен). Юли - 10 дни платен отпуск за учене. Учих до 22.30 на 12.07, но като отидох бях чела за всички автори. Не съм зубирла теми, само съм чела анализи и прозиведения.Blood Countess написа:Вие, хора, направо ме смайвате! Как намирате сили да работите и да се готвите за изпити едновременно?! Аз цяла година с нищо друго не съм се занимавала и пак не бях подготвена на 100% (едва ли ще се намери някой,който да твърди, че е бил за 6, но...).
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Пиле, чакай първо да ме приемат някъде, пък после ще видим дали е или не е. Аз не мисля, че е кой знае какво постижение, миналата година ми беше по трудно - училище, готвех два предмета и Sprachdiplom, имах гадже, което живееше в друг град и учеше в трети и разтревожена майка на главата 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз съм доволна от оценката си на предварителния в УНСС, затова и не кандидатствах в друг град и даже не ходих на редовен, но като гледам процентите над 5.50 се чудя дали не се прецаках яко...reni.misskiss написа:Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Споко, ще успеемBlood Countess написа:И аз съм доволна от оценката си на предварителния в УНСС, затова и не кандидатствах в друг град и даже не ходих на редовен, но като гледам процентите над 5.50 се чудя дали не се прецаках яко...reni.misskiss написа:Аз много си се кефя (колко скромно), работех до февруари във американска фирма, сега съм в друга фирма, изкарах задоволителна оценка в УНСС за третото класиране със сигурност, чакам СУ, не съм пропиляла и секунда от дните си в глупости (за мен не бяха) и сега и ако стана студентка ще е просто върхът на сладоледа.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моята оценка също е над 5.50, но не знам...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."