Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Българска филология
Хахахах...да, най-добрите студенти...които влизат там само щото не са ги приели другоvivsi написа:Българска филология е най-хубавата специалност, с най-добрите и ерудирани преподаватели и най-добрите студенти!
А Замбова ако ми предава една година български, ще си забравя майчиния език
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И Дачева... как може двама от тримата ни преподаватели с най-диви говорни дефекти, да бъдат точно по Български и стилистика...
Иначе на мен бълг. филология ми беше 7мо желание (едно от последните, които писах, но все пак я писах.)
Жоро, какво й е лошото на специалността? Освен че перспективите са кофти...
Иначе на мен бълг. филология ми беше 7мо желание (едно от последните, които писах, но все пак я писах.)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ти го каза! Има ли смисъл от въпросаТърговецът на кристал написа:И Дачева... как може двама от тримата ни преподаватели с най-диви говорни дефекти, да бъдат точно по Български и стилистика...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
География.Една прекрасна специалност,където след завършването още на бакалвърската степен ви се гарантира сигурно работно място и заплащане далеч над средното за страната.Докато учите ще се убедите ,че тук всичко е образно казано на 6(и половина).Не само няма да имате проблеми с който и да е от изпитите,но и ще получите множество полезни осъвременени знания които ще ви служат за цял живот независимо от сферата на дейност в която решите да се реализирате.Това е една специалност която "произвежда" специалисти така необходими на стопанството на страната както въздуха и водата за човек...
Ако в това имаше частица истина аз съм принца на Бруней и единствения ми проблем за днес е дали днес да си купя Бугати Вейрон или Ферари енцо за скормната ми колекциика

Ако в това имаше частица истина аз съм принца на Бруней и единствения ми проблем за днес е дали днес да си купя Бугати Вейрон или Ферари енцо за скормната ми колекциика
.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мина им вече пректиката - моята най-добра приятелка беше там. В интерес на истината си прекарват супер, но не е за всеки. Не случайно учим различни специалности, нали?:):):)visez написа:е биолозите милите в момента са на Константин и Елана и спят в няква мизерия и гонят някви буболечки по цял ден .. и накрая на тва нещо-изпитче:) не им ли е весело
п.п. да бяха само мухите, дето гонят.. Бляяякссс