17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
да ти кажа, ако имаш пари, то непременно имашradja написа:акъл.Бавария написа:абсолютно съгласенdimage написа:да имаш право.... Парите, колкото и жалко да звучи, осигуряват всичко....
просто няма нещо, което да не може да се купи с пари
любов... този пример е най-чест, но да ви кажа - точно любовта пък най се купува с пари
и прочие...
не акъл, но поне усет за самосъхранение,
защото парите не стоят при глупаците
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И според мен НБУ е за предпочитане пред УНСС,но това че се намира на другия край на света,а и тези такси.Не че много от нас не могат да си ги позволят,но за сметка на това трябва да се лишим от много други неща.Другото което е че в много обяви за работа за юристи пише че с предимство са кандидатите,завършили СУ.Но в крайна сметка важни са и връзките,не толкова къде си завършил.
Право, 1-ви поток, 4-та група
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
факт е, че голяма част от преподаващите в нбу са преподаватели от су...при тва положение спора вече отива на друго равнище...при нас (в су) преподаватели са ни казвали, че идват на лекции колкота да се каже , че правят нещо като преподаване...а в нбу ходят , защото им плащат (но дали и там по сащия начин се държат, тва вече незнам)....иначе материалната база в нбу е доста по-добра...въпреки че мен "камъка" (су) си ме кефи
:):)!
-
- От дъжд на вятър
ми то в нбу има всички специалности като в су, унсс, нха...и още доста....Светуващият написа:За съжаление един университет не е само преподавателите. Той е и средата - нивото на студентите трябва да е високо. А пък нещата по специалности се разслояват - един университет може да е добър по една специалност, а по друга - не чак толкова.benitabeni:) написа:факт е, че голяма част от преподаващите в нбу са преподаватели от су...при тва положение спора вече отива на друго равнище...при нас (в су) преподаватели са ни казвали, че идват на лекции колкота да се каже , че правят нещо като преподаване...а в нбу ходят , защото им плащат (но дали и там по сащия начин се държат, тва вече незнам)....иначе материалната база в нбу е доста по-добра...въпреки че мен "камъка" (су) си ме кефи:):)!
-
- От дъжд на вятър