Знаеш ли през къде ми е?Blood Countess написа:МЕДИЦИТЕ СА ТУК!! ЛИКУВАЙ, НАРОДЕ!!
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
mebbeth, не е заради качване на информация, аз още преди не можех да си вляза в персонална информация, дава ми "error on page" и някакви глупости.
миналата година ползвах тая услуга със смс-ите и останах доволна понеже ми изпращаха смс и за всяко класиране и тн. сега ,ако не го намеря това нещо и ако тая година няма такова, ще трябва цял ден да се мотая по интернет клубовете. много се надявам до обяд да излязат, но като гледам ще си чакаме поне до 5-6 следобед..
миналата година ползвах тая услуга със смс-ите и останах доволна понеже ми изпращаха смс и за всяко класиране и тн. сега ,ако не го намеря това нещо и ако тая година няма такова, ще трябва цял ден да се мотая по интернет клубовете. много се надявам до обяд да излязат, но като гледам ще си чакаме поне до 5-6 следобед..
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я кажи през къде ти е, щом си толкова отворен!!uktc написа:Знаеш ли през къде ми е?Blood Countess написа:МЕДИЦИТЕ СА ТУК!! ЛИКУВАЙ, НАРОДЕ!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Забравих да кажа, че вчера ходих в СУ и казаха, че днес ще има резултати на СТЕНАТА НА ПЛАЧА... 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не