География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- MissHeartless
- В началото бе словото
Аз стягам багажа... тъкмо преговорих Животновъдство и Технически култури криво ляво... Довечера ще прочета по един път релеф и води, пък дано не се паднат 
Късмет на всички.... на мен това ми е последния изпит и дано се падне някоя хубава тема, че да завърша КСК 2007 по приятен начин
КЪСМЕТ! И дай БОЖЕ регион или промишленост!
Късмет на всички.... на мен това ми е последния изпит и дано се падне някоя хубава тема, че да завърша КСК 2007 по приятен начин
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
Тез технически за к'во си ги преговарял. Те не влизат в конспекта. Иначе и аз съм за промишленост или район.Красимир! написа:Аз стягам багажа... тъкмо преговорих Животновъдство и Технически култури криво ляво... Довечера ще прочета по един път релеф и води, пък дано не се паднат
Успех и от мен!
- MissHeartless
- В началото бе словото
Абе то е малко късно да питам, но все пак:
Примерно за Население в програмата за изпита планчето почва от Брой население, а в моите теми има 2 точки (макар и кратки преди Брой) - Същност... и Формиране на нацията
И това не е само за тази тема. Знам, че нещата могат да се вкючват на различни места, но ако няма смисъл да пиша тея 2 точки, би било супер и без това Население е огромна
Та трябва ли да се придържащ към плана, който е даден, или си пиши всичко пък каквото дойде?
Примерно за Население в програмата за изпита планчето почва от Брой население, а в моите теми има 2 точки (макар и кратки преди Брой) - Същност... и Формиране на нацията
Та трябва ли да се придържащ към плана, който е даден, или си пиши всичко пък каквото дойде?
Уф. Не технически, ми зърнените, къде се паднаха на предв. Дано не се паднат пак, че съм ги преговарял криво ляво...Jody написа:Тез технически за к'во си ги преговарял. Те не влизат в конспекта. Иначе и аз съм за промишленост или район.Красимир! написа:Аз стягам багажа... тъкмо преговорих Животновъдство и Технически култури криво ляво... Довечера ще прочета по един път релеф и води, пък дано не се паднат
Успех и от мен!
Дали има шанс да се падне Дунавска равнина и Черно море?
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка: