Какво означават аватарът и подписът ви?
аз даже нз с какъв подпис съм, щях да го сменям, ама не помня дали го направих, а аватара ме кефи и сигурно има частица от мен в него, ама нямаше подтекст като си го сложих.....
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- fire
- Живее, за да пише
Аватара ми не означава нищо, избрах си една от предложените картинки в готовата галерия и толкова. А що се отнася до подписа ми - това е моят девиз или поне това ръководи ежедневно моите действия.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
познайте какво e
който познае печели бира 
Последно промяна от begemot_ на 25 Авг 2005, 23:00, променено общо 1 път.
Е хубаво, де... шегувкам се, ноу ъфенс, налиiliyan написа:Ами, че те мързи, да си оправиш профила.
Иначе аз никога не съм си слагал нито аватар, нито подпис. Като аватар не знам какво да си избера. А като подпис твърде много и твърде различни са нещата които бих искал да кажа или цитирам от някой друг.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
подпис - мъдра мисъл на велик човек (то си пише от кого е)
ама често ги сменям
подпис - мъдра мисъл на велик човек (то си пише от кого е)
ама често ги сменям
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg