English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Абе не знам в мойта зала бехме 50 човека и отзад си беше неприятно аз се преместих напред :P :P :P
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

някои са късогледи и май се оказа и глухи(кви ли не простотии не чух в тая диктовка и кви ли не грешки нямам :cry: :cry: :cry: )сбогом стопанско управление, сбогом икономика :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

heygod:Разчитах на себе си на този изпит изцяло :).
Особено като един пред мене каза,че е написал вместо изпиТ - изпиД и поиска нова бланка ... :lol:
Лелейййй како! :lol: Написал изпиД а. :shock: Ми,той може и английЗки да си мисли,че се пише. :lol: Абе,ние се смеем,ама положението е трагично. :roll:
Иначе и аз самичка си направих всичко на иЗпиТа. :wink: :D
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

упс само 1 въпрос , този линк с диктовката се разли4ава адски много, не само 4е има мн повече абзаци но май бяха променяли и някои думи нали?????
asdhuoih
В началото бе словото

Мнение от asdhuoih »

да
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

heygod написа:Разчитах на себе си на този изпит изцяло :).
Особено като един пред мене каза,че е написал вместо изпиТ - изпиД и поиска нова бланка ... :lol:
Случайно да си бил/а в 241 стая :lol:
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от sm361 на 24 Юли 2007, 11:26, променено общо 1 път.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Съседната,239-та май.
Дето бяха 125 парчета. :D
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

liq написа:упс само 1 въпрос , този линк с диктовката се разли4ава адски много, не само 4е има мн повече абзаци но май бяха променяли и някои думи нали?????
Доста повече от информацията са я преразказали. Прочети я и ще разбереш.
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Аз бях на 2рия етаж
Този пък в мойта стая бил написал иСпит, ама така си го остави, ама той и онуй картонче за изпитите си беше загубил...абе веселяк,имал е късмет, че квесторите не бяха от най-злобните
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

при нас един пич написа ангийЗки език и на него му смениха бланката :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Те затова се явяват на анг не на български :lol: :lol: :lol:
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

А на мен не ми се събра на чертичката и писах извън :lol:

А диктуващият, като дойде и почна да обяснява нещо за материалите... И след като почти всички си написахме на големия лист наименованието на изпита и датата, той каза "И сега напишете английски език с малка буква!" :lol: :lol: :lol: И тъкмо някои поправиха там и той: "Е може и с голяма" :lol: Баси гаврата :lol:
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

MissHeartless, в 292 стая, Ректорат ли беше? Понеже там имаше такива изпълнения :D
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

Crescent написа:MissHeartless, в 292 стая, Ректорат ли беше? Понеже там имаше такива изпълнения :D
в 65та, южно крило ;)
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

*от другата тема
bojangles написа:
Миналата година ходих да си гледам есето и тази, която ми обясняваше грешките, каза, че абсолютно всяко есе можело да получи от 0 до 25 точки, без да се нарушават правилата за оценяване.
Глупости, точките за есето са разпределени - еди колко си за граматика, за лексика и тн. Ако есето ти е на ниво никой не може да те преебе така. По принцип един преподавател може винаги да се заяде, но никога не може да те ореже чак толкова. Да не говорим, че има двама проверяващи.
Пък и противно на мнението на повечето кандидати, проверяващите не се чудят само как да те прецакат и да ти напишат по-ниска оценка. Това са комплексарски приказки.
Мисля, че ясно казах, че това ми го казаха, когато ходих да си проверявам работата, а не е моя позиция. Дори обясни, че наскоро чела някаква книга на тема есета, където това си било доказано.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”