Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Мила написа:у мен се ражда подозрението, че ще ги качат през нощта.
Денят ще започне приятно,ако това се случи...ако видя някоя 2ка сутринта ще полуа инфаркт по обяд по би ми понесло *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от PluSHeNa PanDA на 23 Юли 2007, 22:50, променено общо 1 път.
ето го човека с вътрешната информация
М/У др от де го знаеш Божо Кунчев?
Много готин човек е. Водеше ни 2 лекции за Дебелянов и Далчев и с още 1 през почивката си говорехме общи неща.....пуска яки лафове, което се убеждаваш от подписа на момичето........веселяк
Няма логика, тъй като през деня не ги пуснаха, а през ноща да ги наслагват Освен, ако не искат да ни помогнат и ние утре като станаме да ги видиме, а не като луди да даваме рефреш.
Много готин човек е. Водеше ни 2 лекции за Дебелянов и Далчев и с още 1 през почивката си говорехме общи неща.....пуска яки лафове, което се убеждаваш от подписа на момичето........веселяк
Наистина е така. Мога да кажа, че от него научих най-много на този курс по литература през зимата...
Да ти кажа по ми харесва лафа му за семките.
Дам супер печен е! Покрай него се запалих по Далчев.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men