по тази логика трябва да се чакат резултати в петък,kim написа:хора 10 РАБОТНИ ДНИ, означава без събота и неделя.
а това вече също е невъзможно
Модератор: Boromir
Общо взето ако си се справил подобаващо оценката няма да ти е толкова наложителна, с оглед на това, че сам знаеш, че си се справилJUVENTINO написа:Когато си учил цяла година, определено заслужаваш да си видиш оценката в един нормален срок.А и да защитаваш тезата, че няма смисъл да си видя оценката, е много странно.
31- добре, ядва се. Миналата година що чакане беше, и то за да разбереш, че някой те е използвал за анално развлечение. Ама нещо не ми се вярва, СУ обичат да се гаврят.kim написа:хора 10 РАБОТНИ ДНИ, означава без събота и неделя.
СУ- най-престижният? Хахаха.JUVENTINO написа:Абе да проверяваш 3000 работи 17 дни и повече, при положение, че претендираш да си най-престижният университет в България, не ми се струва много коректно.
Висшето у нас ти трябва, колкото да кажеш, че си висшист. Така че не си много далеч от истината. Като знам що висшисти има, които знаят колкото десетокласник, ама имат тапии...Бавария написа:какъв университет, веbilbo написа:нямазначение, кой е според тебе най-престижният университет у нас ?
средно образование е напълно достатъчно
абсолютно съгласенdimage написа:да имаш право.... Парите, колкото и жалко да звучи, осигуряват всичко....