Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз си мисля, че не...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Ооо, не, кога са били две темите, че да ни пускат гювеч на нас? Няма начин.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

DaNce_ написа:А темите дали ще бъдат двечки, както в УНСС ? :wink:
А в УНСС какви бяха темите? :roll:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Първата - "Държавна нЕВРОза"
Втората - "Изборите - отговорност и свобода" (не съм много сигурна за точната формулировка на тази)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

kRiss написа:Първата - "Държавна нЕВРОза"
Втората - "Изборите - отговорност и свобода" (не съм много сигурна за точната формулировка на тази)
свобода и отговорност беше поредността
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

много приятно да ходиш на изпити. искам да имам поне още 3!!!
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ми не знам колко е приятно, обаче мене след изпит ми се вдига зверски адреналина и ме хваща дива еуфория - даже да съм се издънила зверски. Като жица съм - треперя, подскачам, приказвам МНОГО, и съм някаква машина - фиуууу-фиуууу! :lol: А нарисуванке, мисля че точно по 3 ни остават на всички?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Аз се надявам да имам още 2 след този по литература, тъй като кандидадствам само с СУ ;)
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

Мила, ние имаме по 3 обаче дали ще ходим и на 3те не е 100% сигурно, а аз не искам да предизвиквам съдбата. не че вярвам в такива неща, но все пак да не се озова със замечтан поглед пред празната чиния. :roll:
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам :pukeleft:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

clessy написа:Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам :pukeleft:
Чакай да стигнеме до тоя изпит и ще му мислиме ;)
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

vasko написа:
clessy написа:Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам :pukeleft:
Чакай да стигнеме до тоя изпит и ще му мислиме ;)
Чакам ...,ама и т'ва ми писна.Май и днес няма да разберем?! :tard:

Упс,усещам се как само за тва мисля,говоря...не спирам да се оплаквам(и да не променям нищо)...и вече съм адски досадна ,защото съм напълно обсебена от тея изпити... :oops:
ROSSER
В началото бе словото

Мнение от ROSSER »

пфуу и аз съм на журналистика...т.е. ще разбера като си видя резултата утре,но съм 99% сигурен,че ще се видим на изпитите по журналето :)а иначе е добре да има цедка(3,50) щото иначе представете си какъв ще е наплива за журналистика като усетиш че не можеш да влезеш с нещо което те съблазнява...аз принципно искам право ама не знам дали съм изкарал историята...ако не съм ше си махаме от Тв-то ;)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Започвам да се съмнявам, че ако съм минала литературата, ще се падне тема „Медиците в Либия”. Може би поради простата причина, че от днес до изпита ще се говори по всички медии само и единствено за това... :D
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

На мен също ми се срува някак мн прозрачно да се падне подобна тема... :? Прекалено очаквано е,а според мен целта им е да ни изненадат с нещо...
+ това нали идеята е да провокират мисленето ни,а ако трябва да пиша за медиците ще е все едно рецитирам нещо наизуст...вс възможни медии ни заливат със свръх инфо...
Звучи малко наивно и глупаво и май си внушавам,че не е възможна такава тема :roll: ...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”