Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- TimShel_Girl
- Драскач
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ми не знам колко е приятно, обаче мене след изпит ми се вдига зверски адреналина и ме хваща дива еуфория - даже да съм се издънила зверски. Като жица съм - треперя, подскачам, приказвам МНОГО, и съм някаква машина - фиуууу-фиуууу!
А нарисуванке, мисля че точно по 3 ни остават на всички?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам 
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Чакам ...,ама и т'ва ми писна.Май и днес няма да разберем?!vasko написа:Чакай да стигнеме до тоя изпит и ще му мислимеclessy написа:Екстра...поне не е имало от помията:Европейски съюз,европейци,членство и тн... Дано не се падне нещо чак толкова банално и изтъркано...,че ще се издрайфам
Упс,усещам се как само за тва мисля,говоря...не спирам да се оплаквам(и да не променям нищо)...и вече съм адски досадна ,защото съм напълно обсебена от тея изпити...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
пфуу и аз съм на журналистика...т.е. ще разбера като си видя резултата утре,но съм 99% сигурен,че ще се видим на изпитите по журналето
а иначе е добре да има цедка(3,50) щото иначе представете си какъв ще е наплива за журналистика като усетиш че не можеш да влезеш с нещо което те съблазнява...аз принципно искам право ама не знам дали съм изкарал историята...ако не съм ше си махаме от Тв-то 
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На мен също ми се срува някак мн прозрачно да се падне подобна тема...
Прекалено очаквано е,а според мен целта им е да ни изненадат с нещо...
+ това нали идеята е да провокират мисленето ни,а ако трябва да пиша за медиците ще е все едно рецитирам нещо наизуст...вс възможни медии ни заливат със свръх инфо...
Звучи малко наивно и глупаво и май си внушавам,че не е възможна такава тема
...
+ това нали идеята е да провокират мисленето ни,а ако трябва да пиша за медиците ще е все едно рецитирам нещо наизуст...вс възможни медии ни заливат със свръх инфо...
Звучи малко наивно и глупаво и май си внушавам,че не е възможна такава тема