И на тези хора не им е лесно... Колко ли потресаващи неща са изчели...Проверяват всички 'бисери' за 10 - 13 дни, а после колко ли почивка им трябваДа, той иска да бъде задоволен като види самостоятелно мислещ човек със знания. Дано ти си такъв. И аз и той бихме се радвали.
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
s
i posledno da vi pitam,niakoi znae li koga se obiaviavat to4kite ot Nov bulggarski??
Re: s
ne znam da se radvam li ili neradja написа:до три дни след изпита излизат.raymond написа:i posledno da vi pitam,niakoi znae li koga se obiaviavat to4kite ot Nov bulggarski??
Бисери...
В някакъв ежедневник (не помня кой), бяха споменали част от правописните грешки на кандидат-студентите:
- дИАдо
- ПаЙсии
...имаше и още, но тези ми се набиха
Edit: А предполагам, това е от 'леката част'.
- дИАдо
- ПаЙсии
...имаше и още, но тези ми се набиха
Edit: А предполагам, това е от 'леката част'.
- summer
- Да живей словото
Хан Крум режел главите на пленниците със селскостопанска техника, но и неговата не била за изхвърляне.
Независимо от фактите, той явно е умрял.
Горе-долу все в тоя дух са бисерите.
Независимо от фактите, той явно е умрял.
Горе-долу все в тоя дух са бисерите.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
k
mene bira dobre mi zvu4i
uspeh na vsi4ki
uspeh na vsi4ki
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Някаква статия от в-к Стандарт гласи, че утре ще бъдат изнесени резултатите от литературата. Но предполагам, че е кьор-фишек и ще ги обявят в сряда. Два пъти съм кандидатствала (все успешно, но все се отказвам по разни причини) винаги ги е имало и на сайта, откак имат сайт де... така, че не се притеснявайте, че ще ви се налага да пътувате само за да разберете кирливата им оценка.
Първата година ходих на Журналистика, беше ужасно, в зависимост от номера чакаш по час, два, аз лично чаках 6 часа да ме извикат. Има 4-5 комисии по 3-ма бабека (е мойте бяха стари) и го играят добрия, лошия и арбитъра. Задават всякакви въпроси... И най-глупавото е, че никой не знае какви са критериите за оценяване на бъдещите журналисти (то пък едни журналисти у наше село). Така, че след 6 часа чакане, нерви и глад... дори не съобщиха оценката, а само като собор от двата изпита... Голям ташак, по-харно си е БФ, ако изобщо...
Първата година ходих на Журналистика, беше ужасно, в зависимост от номера чакаш по час, два, аз лично чаках 6 часа да ме извикат. Има 4-5 комисии по 3-ма бабека (е мойте бяха стари) и го играят добрия, лошия и арбитъра. Задават всякакви въпроси... И най-глупавото е, че никой не знае какви са критериите за оценяване на бъдещите журналисти (то пък едни журналисти у наше село). Така, че след 6 часа чакане, нерви и глад... дори не съобщиха оценката, а само като собор от двата изпита... Голям ташак, по-харно си е БФ, ако изобщо...