География - всички курсове

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
ros
В началото бе словото

6te pomaga li niakoi s temi?

Мнение от ros »

6te pomaga li niakoi s temi?
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Днес за пореден път се убедих ,че влизането ми в ГГФто беше грешка ,голяма... :evil:
.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хах защо ве какво е станало ?? ? :? ааа аз искам да питам -за 1ва година ли ГГф не предвижда кандидатстване за 2ра специалност ? миналите години е имало нали ?
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Става това ,че в ГГФто никой за нищо не го интересува.Едно ти казват веднъж,после друго,пък ти се подготвяй за лудо и виси там 6-7 часа :evil:
Но пука ми...и без това няма да се дипломирам тази година(а може и следващата :roll: )
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Искам оставката на всички в тоя скапан факултет! :protest:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз искам да върна времето назад с 4-5 години :roll:
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

За да е ясно защо се вайкаме като баби... :lol:
Цял месец учихме за изпит по ПГК (който знае какво е да учиш по ПГК ще ни разбере), разкарвахме се на няколко пъти до любимия факултет, че и пари давахме, за да благоволят да ни извадят индивидуален протокол за изпита... И днес ни върнаха над 50 човека от 4-ти курсове на спец. География и спец. История и География, щото изпитът бил само за третокурсници (които наброяваха всичко на всичко десет души).
Естествено единият месец четене в най-големите жеги и проваленият държавен изпит не трогнаха никого... освен опечалените.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мога да кажа само,че ако географията не е в кръвта ви,ако не се надървяте/подмокряте при вида на географска карта/атлас,ако думички като "пенеплен,хорст,синклинала,холоцен ...и т.н." не ви звучат по-привлекателно от халба студена бира в ден като днешния,ако не предпочитате да гледате Белоградчишките скали пред Анджелина Джоли по прашки тази специалност не е май най-подходящата за вас шъ знаете :idea: :lol: :lol: :lol:
.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А и един безплатен съвет към вече уцелилите "6цата от тотото "с тези специалност ,но все още не стигнали до ПГК-то.Освободете се с контролни или в най-лошия случай гледайте да го вземете от първия път.После става...хммм :roll:
.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Циндил-Пиндил написа:За да е ясно защо се вайкаме като баби... :lol:
Цял месец учихме за изпит по ПГК (който знае какво е да учиш по ПГК ще ни разбере), разкарвахме се на няколко пъти до любимия факултет, че и пари давахме, за да благоволят да ни извадят индивидуален протокол за изпита... И днес ни върнаха над 50 човека от 4-ти курсове на спец. География и спец. История и География, щото изпитът бил само за третокурсници (които наброяваха всичко на всичко десет души).
Естествено единият месец четене в най-големите жеги и проваленият държавен изпит не трогнаха никого... освен опечалените.
Мога да си представя какъв шит ви е този изпит само по заглавието му :roll: но наистина са ви прецакали много жестоко но вече не се учудвам от нищо в този университет,защото навсякъде се случват подобни работи за съжаление. :evil: Искрено се надявам да успеете да си вземете изпита септември и заедно с това да си вземете и държавния,колкото и непосилно да звучи това.Пожелавам ви много късмет и успех и другият път да им натриете носовете :twisted: :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мерси
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Ами и аз мерси :) Все някой ден ще се свършат мъките, дали ще е тази есен или другата - кой го *бе :)
earth_angel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от earth_angel »

стига дее - и аз утре съм на "любимото" ПГК :( 3ти курс съм
earth_angel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от earth_angel »

Ее и днес пуснаха 2ма само от около 15 4овека
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Еми то и вчера май беше така...На септември ще трябва в две аудитории да се побираме,май... :roll:
.
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”