География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Това вече няма кой знае какво значение, бройката беше важна за английския 
А BTW по англ. в тази стая са били 70 човека
Последно промяна от V_I_P на 23 Юли 2007, 15:25, променено общо 1 път.
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Съгласна съм, аз бях много притеснена , че трябваше да съм в зала с 60 човека, но всъщност нямах проблем с чуването. Просто в първия момент се стресирашmarrylin написа:V_I_P написа:Това вече няма кой знае какво значение, бройката беше важна за английския
И там нямаше голямо значение!Аз бях в аудитория със 124 човека и пак се чуваше идеално!
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И аз бях сред тях. Гледай да не седнеш някъде около прзоореца, за 2 часа ще се сдобиеш с цялостен загар по лицето и краката.V_I_P написа:Това вече няма кой знае какво значение, бройката беше важна за английския
И там съм била. На предварителния по география. Отначало малко се шашнах от групичката хищни журналисти, която нахълта преди началото, после дойде забавната част с тегленето на темите. При нас хванаха и единствения *както разбрах по-късно от статистиката*, който се е опитал да препише. Изобщо много се зарадвах, че са ме разпределили на 'старото място', миналия път ми донесе късмет. За тези, които търсят някаква насочваща информация какво би се паднало утре - нали знаете, че изключват 5-6 теми преди официалното теглене. На пробния втората и третата изтеглени теми бяха Климат и ХВП, така че не ги изпускайте при преговора, защото щом не са ги изключили предишния път, може би няма да го направят и сега. Макар че кой знае със сигурност.love_delight написа:В зала 272 са 120 човека, тъй че някой от присъстващите там
ще има честта да определи темата за 1054 кандидат-студента
Всичко ли преговорихте?
- MissHeartless
- В началото бе словото
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 242
Гх...гърчът наближава
Aхаха поне сме само 20 човека в зала, не като миналия път - 183
Гх...гърчът наближава
Aхаха поне сме само 20 човека в зала, не като миналия път - 183
Последно промяна от MissHeartless на 23 Юли 2007, 16:20, променено общо 1 път.
Колко човека побира тази зала, някой има ли си на идея? Ако има някой в мойта зала да свирка.
Ediт : 55 души
Последно промяна от Красимир! на 23 Юли 2007, 17:04, променено общо 1 път.