едит: записвам се за целувка!
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
не бе мацка, те комисиите са няколко и са в отделни стаи 
Последно промяна от Мила на 23 Юли 2007, 15:10, променено общо 1 път.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
винаги съм обичала литературата. това е моята страст.Светуващият написа:Искам да ви попитам защо избрахте литературата - заради предмета или заради влизането в Университета. Питам просто така.
ако мога бих се занимавала с литература, но на академично ниво. нямам нагласата да съм учител.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
little_secret
- В началото бе словото
И дветеСветуващият написа:Искам да ви попитам защо избрахте литературата - заради предмета или заради влизането в Университета. Питам просто така.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
11 страници за един ден, а е едва 16 часа. Такова чудо никога не е било. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Плановете са - книгоиздаване, втора специалност българска фиология и курсове по мениджмънт. Целта ми е един ден да имам собствено издателствоСветуващият написа:Поздравления, Мила. Защо не влезеш Българска филология - хоризонт за развитие на творческите способности?Мила написа:винаги съм обичала литературата. това е моята страст.Светуващият написа:Искам да ви попитам защо избрахте литературата - заради предмета или заради влизането в Университета. Питам просто така.
ако мога бих се занимавала с литература, но на академично ниво. нямам нагласата да съм учител.
Крис, аз съм търпелив човек. Вероятно, ако поискам мога да бъда преподавател. Това, което не мога е обаче 6 пъти на ден да повтарям едно и също нещо и да се придържам към една и съща програма години наред. Рутината ме убива. Затова харесвам работата си в момента. Всеки ден е уникален, много стресиращ и инфарктен, но не и рутинен.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
аз избрах литературата, защото нещата, с които бих се занималва с КЕФ до края на живота си са няколко: литература, фотография или рисуване, нещо по-АРТ да бъде
обаче от трите изброени мога да заложа единствено на литературата, което идеално ме устройва =)
п.с. хората от тази тема се превърнаха в едно голямо чакащо семейство
п.с. хората от тази тема се превърнаха в едно голямо чакащо семейство
aa
a na ustnia po gurnalistika 1 po 1 li vlizame ili na grupi??