Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Еми не знам ама ми е интересно-щото като те гледам си идеален!А пак на билбо ще му се жиди света малък!Тва да спориш с математик не е работа..Вси4ко за тях е просто сметки и теореми......
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
mrent написа:Доста се дразня когато някой почне да говори каква специалност, професия и т.н. била перспективна или безперспективна. Ръководите ли се в избора на професия и специалност от това кое е по-перспективно? Всеки човек, би трябвало, да има мисия, която сам да разбере и изпълни.
Сега говориш така, но ще те видя след като завършиш.
Мисля, че не ме познаваш лично
Така е. Аз говоря образно, че може би няма да мислиш така после. Със сигурност даже.
Въпреки това, аз познавам хора, завършили история, които са си проправили пътя в живота и са се реализирали добре. Но с огромни усилия и след много ГОДИНИ продаване по сергиите на София - зиме и лете.
Разбрах какво имаш предвид. Изказването ми нарочно беше двусмислено. Но според мен, не е правилно да твърдиш нещо толкова убедено - първо казваш "може би", а след това "със сигурност"...
Еми не знам ама ми е интересно-щото като те гледам си идеален!А пак на билбо ще му се жиди света малък!Тва да спориш с математик не е работа..Вси4ко за тях е просто сметки и теореми......
Хора вие друга работа нямате ли си,освен да седите по цял ден на компота и да драскате из разни форуми.Вижте жегата навън,тъкмо време за биричка и жени.А вий се тормозите за оценки,специалности,реализация.Живейте си живота сега,че като излязат оценките може и да не ви се вижда толкова светъл
Desodeset написа:Хора вие друга работа нямате ли си,освен да седите по цял ден на компота и да драскате из разни форуми.Вижте жегата навън,тъкмо време за биричка и жени.А вий се тормозите за оценки,специалности,реализация.Живейте си живота сега,че като излязат оценките може и да не ви се вижда толкова светъл
Жегата навън е точно времето да си седиш вкъщи. Аз на 40 градуса не излизам пич, не знам за тебе.