Похвалете специалността си!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
То по онази тема да беше само говоренето...
Я кажи сега за Токийското метро, какво аджеба те кефи, щото за мене то е супер грозно. Софийското е в пъти по-красиво. Ужас, някои станции и подлези в Токио приличат на затворнически подземия от средновековен замък... и някакви тръби висят. В Осака е даже по-зле. Признавам му на токийското само 12-те линии и възможностите за връзка помежду им.
Я кажи сега за Токийското метро, какво аджеба те кефи, щото за мене то е супер грозно. Софийското е в пъти по-красиво. Ужас, някои станции и подлези в Токио приличат на затворнически подземия от средновековен замък... и някакви тръби висят. В Осака е даже по-зле. Признавам му на токийското само 12-те линии и възможностите за връзка помежду им.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Софийското наистина е хубаво и приветливо в сравнение с лондонското например, което е доста деперсиращо и повечето перони са толокова тесни, че имаш чувството, че ще те блъсне пристигащият влак... що се отнася до токийското най-много харесвам Ginza Line, нейните станции не мисля, че са толкова зле (даже споре мен са си чудесни); друга линия, която ми харесва е Inokashira Line, но тя не се води метро, а е субградска, тръгва от Shibuya и завършва на Kichijoji (където е много красиво:) )Александър написа:То по онази тема да беше само говоренето...![]()
Я кажи сега за Токийското метро, какво аджеба те кефи, щото за мене то е супер грозно. Софийското е в пъти по-красиво.
-
Александър
За лондонското не знам, но съм чувал, че парижкото е много зле. Е, то и от софийското има какво още да се иска, примерно станция Вардар е много грозна като дизайн.
На Ginza-sen единственото хубаво е, че минава през доста важни точки от центъра. Станциите не ми харесват особено, липсва и директна връзка с влак в крайните посоки. Сутрин в 8 и следобед в 18 да пътуваш с Ginza-sen е кошмар, а веднъж бяха забравили да пуснат климатика. На мен най-много ми харесва Namboku-sen, която е и най-нова - приветливи и красиви станции, комфортни и широки нови влакове.
За Inokashira не ми говори.
Живея на нея, даже сега докато пиша и влака ми минава точно пред прозореца. Вече само по шума познавам дали е бързият или пътническият.
Скиваш ли какъв съм черноглед, хората ще решат, че живея в ада.
На Ginza-sen единственото хубаво е, че минава през доста важни точки от центъра. Станциите не ми харесват особено, липсва и директна връзка с влак в крайните посоки. Сутрин в 8 и следобед в 18 да пътуваш с Ginza-sen е кошмар, а веднъж бяха забравили да пуснат климатика. На мен най-много ми харесва Namboku-sen, която е и най-нова - приветливи и красиви станции, комфортни и широки нови влакове.
За Inokashira не ми говори.
Скиваш ли какъв съм черноглед, хората ще решат, че живея в ада.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Александър
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
оо ти си във важна точка на Токио, аз имам една много добра приятелка, която е във Фучу, затова попитах и вероятно сте били заедно в бълграското посолство миналата седмица, когато министърът на образованието и ректорката на МУ Варна са били на посещение.Александър написа:Не, там е провинция.![]()
До Шибуя съм.
-
Александър
Българска филология
Българска филология е най-хубавата специалност, с най-добрите и ерудирани преподаватели и най-добрите студенти!