17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Еми не е тайна-М и С на Европа!А за у4ителстването не сам казал 4е не е достойно-който има мерак да става.Само 4е без мен!А 4е трябва да има у4ители и то добри-трябва!Например аз сам добър приятел с някои от моите у4ители,които бяха с 12 години по-големи от нас.Даже ходим с тях по кръ4мите!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Билбо а какво ще станеш като завършиш история да те питам!А ве!Ако си посредствен като човек и имаш ограничен поглед върху нещата, наистина с една история можеш да станеш само учител. Rolling Eyes
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Не казвам че учителската дейност не е достойна.Напротив! Според мен да си учител трябва да е привилегия, както е било винаги по нашите земи до преди 20тина години.И в момента на запад учителската професия е много уважавана. Само тук шофьорите на рейсове получават колкото учител по английски с висше и 15-годишен стаж.Дано ситуацията да се оправя за напред. А иначе исках да кажа, че ако нямаш погледа върху ситуацията, ставаш учител. Но това далеч не е единствената перспектива.

Първо, това "а ве" надявам се да ти е последното ! Досто грозно звучи. А по въпроса ти....ами ще ти дам простичък пример -Георги Първанов е завършил история.STOMANEN написа:Билбо а какво ще станеш като завършиш история да те питам!А ве!Ако си посредствен като човек и имаш ограничен поглед върху нещата, наистина с една история можеш да станеш само учител. Rolling Eyes
Първо, това "а ве" надявам се да ти е последното ! Досто грозно звучи. А по въпроса ти....ами ще ти дам простичък пример -Георги Първанов е завършил история. WinkМен пък ме кефи...А за Първанов-еми ако не смята6 4е не е преподавал...мисля 4е се лъже6!Ама все пак не ме кефи да у4а само история!И то българска-ве4е ми е писнало!От 1 кл.едно и също+последните 4 години сам у4ил тва в даскалото(бях такъв профил)!
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Ех, тия женски мнения......естествено, че не може всички да станат президентиra4e^f написа:Не знам защо все дават примера с Първанов... Колко президента има Б-я..не може всички от История да станат президенти,нали
Последно промяна от Bilbo на 23 Юли 2007, 14:15, променено общо 1 път.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не е такаbilbo написа:Ама ти и не можеш да станеш. Противоконституционно е жена да стане президент.
нима не гледаш
Главнокомандващата
или там както се казваше
аха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men