17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

По-скоро не обичаш да разговаряш с хора, които не са на твоето мнение. Сори пич. Няма как да избегнеш такива ситуации. Ако всички сме на едно мнение, то нещо в цялата работа е сбъркано.
Все пак трябва да ти се признае, че много бързо преценяваш хората.
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Относно обективността, според мен, математиката си остава доста по-обективна. Laughing
Emi mojo ama ne sam i fen 4estno kazano!eh tak taq latinica...Всичко е заради модераторката Рая Александра...Еми за кво ти се спори за религията...чак толкова ли е ти е кеф... :)
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

STOMANEN написа:
Относно обективността, според мен, математиката си остава доста по-обективна. Laughing
Emi mojo ama ne sam i fen 4estno kazano!eh tak taq latinica...Всичко е заради модераторката Рая Александра...Еми за кво ти се спори за религията...чак толкова ли е ти е кеф... :)
Спореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин. :wink:
А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история).
да управляваш означава да служиш
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Спореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин. Wink
А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история).
Eми мрент сори брато...за НПМГ-то!Добре оба4е си се насочил :)!Мани я тая математика 4е кат я видя и ми се драйфа...!Що да се обиждаме-спорим оба4е като балканците...Нали сме си такива!А за твърдоглавието-съмняваме и ти да не си като мен...;)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Някой да ме въведе в спора плс ;) Нещо съм в добро настроение пък няма с кой да се заяждам хехе ;) Шегувам се
Изображение
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

STOMANEN написа:
Спореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин. Wink
Eми мрент сори брато...за НПМГ-то!Добре оба4е си се насочил :)!Мани я тая математика 4е кат я видя и ми се драйфа...!Що да се обиждаме-спорим оба4е като балканците...Нали сме си такива!А за твърдоглавието-съмняваме и ти да не си като мен...;)
Може и да съм, но не трябва да се проявява.
Според мен пък е голяма грешка науките да се делят на хуманитарни и природоматематически по такъв драстичен начин. Не би следвало един историк да е пълен лаик в тези области, примерно.
Последно промяна от mrent на 23 Юли 2007, 13:42, променено общо 1 път.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Като по-умен от теб ще замълча. Вижда се, че вече излизаш извън рамките на държанието в един форум.
Признавам си, че разбираш от всичко и то в големи количества. Като всеки българин.
Последно промяна от aL` на 23 Юли 2007, 13:43, променено общо 1 път.
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Боже, mrent, не си пропилявай математиката. Ще си изгубиш тия пет години. Трябва да си много добър по нея. Мисля си, че специалностите с математика ще ти донесат много по-голяма реализация от историята, колкото и хубава да е като наука.
Оптимист...Еми Раче кат ти се спори-кво 4акаш.Давай!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

ra4e^f
, тва е мъжка тема. :lol: В РАМКИТЕ НЕ ШЕГАТА........еми примерно кажи едно мнение относно какво влияние оказва Версайския мир върху предпоставките за Втората световна война ? :wink:
Изображение Изображение
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Светуващият написа:mrent"
"А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история)."

Боже, mrent, не си пропилявай математиката. Ще си изгубиш тия пет години. Трябва да си много добър по нея. Мисля си, че специалностите с математика ще ти донесат много по-голяма реализация от историята, колкото и хубава да е като наука.
Не търся толкова реализацията, колкото това което ми е интересно. Сега вероятно ще ме обявите за глупак :D :D :D
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Според мен пък е голяма грешка науките да се делят на хуманитарни и природоматематически по такъв драстичен начин. Не би следвало един историк да е пълен лаик в тези области, примерно.
Е па не сам толкоз зле-все пак си имам оценката!Просто я мразя,защото трябва практика!Демек пишеш кат малоумен задачи до припадък!А историята е изкуство-там е друго нещо!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

mrent, и мене така ме обвиняват, че историята няма реализация.Обаче не е точно така, всичко може да се реализира, въпроса е да знаеш как. :wink: Евалос, че си държиш на своето.
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”