Теми Литература 1990-2007
-
dakota_usa
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
когато имаш право на изборhypnosssa написа:Дали ще научиш нещо в НБУ или не зависи само и единствено от теб!
винаги се избира лесния вариянт
никой от хората, които учат в НБУ, и които аз познавам не са избрали вариянта за учене
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
егати тъпите приятели, дет имаш начи.
За НБУ повечето неща отново са митове и легенди, но има няколко факта:
1. Най-добрата материална база в България.
2. Много добро отношение на администрацията към теб.
Има и един лаф: "Ако искаш да научиш нещо, НБУ е мястото, но никой няма да те кара да го правиш". Сиреч и в НБУ и извън него, зависи си от теб.
Друг е съвсем въпросът, че само Правото е акредетирана специалност там.
За НБУ повечето неща отново са митове и легенди, но има няколко факта:
1. Най-добрата материална база в България.
2. Много добро отношение на администрацията към теб.
Има и един лаф: "Ако искаш да научиш нещо, НБУ е мястото, но никой няма да те кара да го правиш". Сиреч и в НБУ и извън него, зависи си от теб.
Друг е съвсем въпросът, че само Правото е акредетирана специалност там.
medicate, medicate
хора,
1) нз за вас,но аз съм срещала обяви във вестниците където хората търсят човек за някаква длъжност и отдолу на обявата пише "само да не е завършил НБУ"!
2) там човек излиза с диплома,която никъде след това не се зачита!можеш пре спокойно да я хвърлиш в кошчето!
нямам нищо против университета,но просто поне да им се зачитат някъде дипломите!нз защо толкова мн хора са се насочили натам!
1) нз за вас,но аз съм срещала обяви във вестниците където хората търсят човек за някаква длъжност и отдолу на обявата пише "само да не е завършил НБУ"!
2) там човек излиза с диплома,която никъде след това не се зачита!можеш пре спокойно да я хвърлиш в кошчето!
нямам нищо против университета,но просто поне да им се зачитат някъде дипломите!нз защо толкова мн хора са се насочили натам!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
дайте инфо, плс
кога ще излязат резултатите от изпита по литература?
с входящ номер и ЕГН мога ли да си проверя оценките (нещо което правя всеки ден по няколко пъти)
На 27-ми е изпита по журналистика-как да отида като не знам колко имам по литература...тъпа работа...в унсс излязоха 2 дни след изпита ама там е друго хаха
с входящ номер и ЕГН мога ли да си проверя оценките (нещо което правя всеки ден по няколко пъти)
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: дайте инфо, плс
аве там лъжат, че ги проверяват на машинаROSSER написа:кога ще излязат резултатите от изпита по литература?
с входящ номер и ЕГН мога ли да си проверя оценките (нещо което правя всеки ден по няколко пъти)На 27-ми е изпита по журналистика-как да отида като не знам колко имам по литература...тъпа работа...в унсс излязоха 2 дни след изпита ама там е друго хаха
просто налагат един картон с дупките върху съответните отговори и се изчислява резултата
а за по-бързата работа са наели 1 000 африканчета на минимална надница
Don't look back, 'cause you know what you might see