Въпросът не е до патриотизъм или такива работи, а до проста практичност. Отностно правилото за задължително писане на кирилица, то трябва да е без всякакви възможности за промяна или обсъждане!phoebe написа:Добре, бе Стоманен ли си картонен ли си къв си. Форума има прекрасна функция да пишеш на кирилица, дори да нямаш кирилица на компютъра под каквото и да е било форма. Трябва ти само клавиатура и малко уважение към българския език.
Или си турчин и не ти пука особенно?
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
да управляваш означава да служиш
Десо мисля 4е е бил някакъв немски офицер,но не сам сигурен...Маршал Фош дава най-добра оценка за Версайската система."Това не е мир.Това е примирие за 20 години".Само не ми е ясно как е улучил годините Wink
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Тази тема от няколко страници (не съм ги броил точно) се занимава предимно с това да бистри историята с цел да търси виновници. Не мисля, че изучаването на историята трябва да е свързано с толкова пристрастност, чувства и обвинения. Все пак как щяхте да действате вие ако бяхте на мястото на хората, които обвинявате?
Е мрент искаш да кажеш че не може да си казваме мнението ли-то тогава за какво ти е тая история.Еми то си е било преди бол години,кво да му коментираш!Ти сам каза,че в спора е истината...така че...За мен само самата история може да бъде обективна и то само понякога...!Тази тема от няколко страници (не съм ги броил точно) се занимава предимно с това да бистри историята с цел да търси виновници. Не мисля, че изучаването на историята трябва да е свързано с толкова пристрастност, чувства и обвинения. Все пак как щяхте да действате вие ако бяхте на мястото на хората, които обвинявате?
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
Не съм казвал, че не може да си казваш мнението, а само това, че подобни обвинения не ми допадат особено.STOMANEN написа:Е мрент искаш да кажеш че не може да си казваме мнението ли-то тогава за какво ти е тая история.Еми то си е било преди бол години,кво да му коментираш!Ти сам каза,че в спора е истината...така че...За мен само самата история може да бъде обективна и то само понякога...!Тази тема от няколко страници (не съм ги броил точно) се занимава предимно с това да бистри историята с цел да търси виновници. Не мисля, че изучаването на историята трябва да е свързано с толкова пристрастност, чувства и обвинения. Все пак как щяхте да действате вие ако бяхте на мястото на хората, които обвинявате?
Не съм казвал, че в спора е истината. Това го каза ти. Аз тогава подхвърлих онзи въпрос, за да пробвам дали ще си толкова твърдоглав противник на религията и да ми стане кеф да поспоря.
Относно обективността, според мен, математиката си остава доста по-обективна.