Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Между другото и на мен историята ми се стори по-лесна,може би защото основно по това се готвех.Иначе първото ми желание е право,моля се като излезнат резултатите обаче това да не си остане само една мечта!
Странното е, че от всички университети, в които се явих, оценката от СУ ме тревожи най - много. От една страна, защото само за този изпит се подготвях. От друга, защото не е тестче, с което от обща култура да изкарам 4 . Лично аз не бързам да видя резултатите, каквито и да са те.
Ръководството на СУ трябва да подготви един палатков лагер пред "стената на плача"... провизии всеки ще си носи или ще се храни с плодовете на майката природа.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
тва ше бъде яко...няколко палатки така една до друга, лагерен огънец, от всяка палатка звучи различна музика, докато си чакаме оценките цакаме карти или се псуваме едни други
eQuaDor написа:тва ше бъде яко...няколко палатки така една до друга, лагерен огънец, от всяка палатка звучи различна музика, докато си чакаме оценките цакаме карти или се псуваме едни други
eQuaDor написа:тва ше бъде яко...няколко палатки така една до друга, лагерен огънец, от всяка палатка звучи различна музика, докато си чакаме оценките цакаме карти или се псуваме едни други
едит: то па там няма къде да се запали тоя огън
как да няма? ще запалим факултета^^
палим, заебаваме оценките и си ходим по домовете...