Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
Ми за мен специално изпитът по история беше по-лесен, защото бях по-подготвена за него. Първото ми желание е МО, а на литературата се явих действително заради правото:)Светуващият написа:
Между другото, от тези, които кандидатстват с литература, кой от вас НЕ е писал като първо желание право? А за бъдещите юристи - кой изпит според вас е по-лесен - този по литература или историята. Защо?

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
веро, аз кажи-речи толкова пъти рефрешнахДичоу написа:Сигурен съм че всеки рефрешва по 1034204 пъти "Персонална информация"....спокойно люде... и нашия час ще настъпи...аз лично дебна форума, като завалят постовете с оценки...значи и аз ще си я отворя...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
[/sizeЗдравейте!То е ясно,че всички чакаме резултатите,но много ще боли,когато ги 'разкрият'.Но все пак остава частица надежда.Според мен казаното:'само най -добрите ще успеят ',не е правилно.Всеки си има качества,които не бива да се потъпкват и всеки заслужава да успее.Това е от мен,пожелавам успех на всички ни и да се радваме след няколко дни!:)
-
little_secret
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха, аз пък днес дори не съм си я отваряла.Дичоу написа:Сигурен съм че всеки рефрешва по 1034204 пъти "Персонална информация"....спокойно люде... и нашия час ще настъпи...аз лично дебна форума, като завалят постовете с оценки...значи и аз ще си я отворя...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Подкрепям Meinung-а на fly4o.fly4o написа:Meiner Meinung nach...днеска ще почнат да ги разсекретяват...Има време!А това ще отнеме 2 дена, така че преди сряда няма да ги има...Няма нужда от излишни надежди
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."