Баскет жени до 20 !!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

INTERFEN
Да живей словото

Баскет жени до 20 !!!

Мнение от INTERFEN »

Абе гледам че няма такава тема та реших да постна макар че вече първенството свърши. Ходих на доста мачове - нашите чесно казано не ми харесаха - мислех че имаме по добри баскетболистки, но все пак от 16 отбора 9 място... абе можешев и повече...

Да си призная моите фаворитки бяха српкините - още първеия път като ги гледах ми харесаха много, а феновете на баскета отлично знаят, че Сърбия са си световна сила. В груповата фаза мачкаха наред, загубиха само последния мач от Испания с 3 то4ки разлика... Но как се завъртяха нещата - на финала пак се срещнаха Сърбия и Испания. Бях се наточил за реванш - обаче тоя път испанките бяха беапелационни - 75-60 :( ама те имаха мощна агитка, която ги подкрепяше през целия турнир и испански флагове развяваха. А аз се ядосвах на србите как може тука са на две крачи пак нямаха нито един флаг, никъв фен, егаси - цял турнир май само аз ги подкрепях...

Въпреки загубения финал, според статистиката Сърбия са с най-добри показатели в турнира, а Испания са втори. Повече информация тук=>

http://bulgarianbasket.com/bg/teamstats ... &...=2&m=5

А иначе се влюбих в ебда српска състезателка -Миляна Мушович - според мене тя беше най-добрата в српския отбор и въобще в турнира, с много хъс и професионализъм играеше - евала й правя. 3 сантиметра е по-ниска от мене :D 8) ето я =>

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

Евала колега за темата, евала и за написаното. Сръбкинята си я бива... сладурана е, а фактът че играе баскет я прави още по-секси :) Жалкото в случая е че наще баскетболистки са красивици също (е не всички де :roll: ), но както за всичко в нашата родина не се отделя достатъчно внимание и средства, за някакво развитие. Но все пак 9 място от 16 не е чак толкова зле!
Още веднъж респект за теб!
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Добре, след мача нещо не я ли зариби, да излезете, в някой як столичен клуб - това-онова... Аз ли да те уча как стават работите? Колко санта е над тебе? :lol: няма значение. За любовта няма пречки.

Ах, още ме е яд за вчерашните пичета от Симеоновския лифт. Бях ги свалил, ама се сам свалих от 123 заради шибаните контроли. :evil:
Изображение
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Чудя се дали някой ден в България спортът ще стане държавна политика. Ние нямахме свестни възможности за развитие в тази област, но поне бъдещите поколения да имат. Трябва да има големи и оборудвани физкултурни салони в училищата (от чиито тавани не пада мазилка) и да се провеждат сериозни турнири по различните спортове. А не една година да има отбор, една година да няма, зависи как дойде... :evil: Ала бала
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”