English
Модератор: Boromir
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Vaskes излизат ли поотделно на кой компонент колко точки имаш.Примерно 10 точки на диктовка 35 точки на тест 20 точки на есе или всичко заедно - 65 точки.Изобщо излизат ли точки,не е ли само оценка ?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Много тъпо се получи.Седях на 5-тия ред,имаше плик с листи и всичко.Малко преди да почне изпитът идва някакъв гейтак от квесторите(много ме дразнеше,един с очила и сякаш беше "вижте ме,аз съм квестор.").И ме измести на 8-мия ред,защото сме били един до друг с другото момче.Аз му викам - Има плик,той - объркали са се колегите.И като вдигнах ръка да го питам нещо се правеше,че не ме вижда.Мишок!muhahahu написа:heygod ти на 1-вия ред ли седя в залата?
Както и да е,чувах добре.Грешките ми са от незнание по-скоро и само една има дето не чух добре,но сигурно и на първия ред да бях седял пак същото.

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ами дните,в които могат да се гледат работите дали съвпадат с дните на записването за класиранията,защото ще ми е любопитно на кой компонент колко точки имам,но съм от Варна и да се разкарвам само за това до София ...Kuln написа:Само оценка, ако отидеш да си видиш работата после, ще видиш колко точки имаш.

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Мисля, че не. Тук го коментираха по-подробно.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7491
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7491
Миналата година съвпадаха с дните за записване или потвърждаване след 1во класиране.heygod написа:Ами дните,в които могат да се гледат работите дали съвпадат с дните на записването за класиранията,защото ще ми е любопитно на кой компонент колко точки имам,но съм от Варна и да се разкарвам само за това до София ...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
x.xheygod написа:Много тъпо се получи.Седях на 5-тия ред,имаше плик с листи и всичко.Малко преди да почне изпитът идва някакъв гейтак от квесторите(много ме дразнеше,един с очила и сякаш беше "вижте ме,аз съм квестор.").И ме измести на 8-мия ред,защото сме били един до друг с другото момче.Аз му викам - Има плик,той - объркали са се колегите.И като вдигнах ръка да го питам нещо се правеше,че не ме вижда.Мишок!muhahahu написа:heygod ти на 1-вия ред ли седя в залата?
В залата в която бях аз едно момиче позакъсня малко и вече имаше свободни места само назад. Тя обаче седна точно до някаква своя приятелка на третия ред, въпреки че местата бяха едно друго и нямаше оставен плик. След малко каза на квесторите, че на нейното място нямало плик и те и донесоха и така двете стояха една до друга през целия изпит.
Е тея са били направо нагли.... То и аз бях с приятелка, седяхме през място, но не можахме дума да си кажем по време на изпита, нито да погледнем...Vaskes написа:x.xheygod написа:Много тъпо се получи.Седях на 5-тия ред,имаше плик с листи и всичко.Малко преди да почне изпитът идва някакъв гейтак от квесторите(много ме дразнеше,един с очила и сякаш беше "вижте ме,аз съм квестор.").И ме измести на 8-мия ред,защото сме били един до друг с другото момче.Аз му викам - Има плик,той - объркали са се колегите.И като вдигнах ръка да го питам нещо се правеше,че не ме вижда.Мишок!muhahahu написа:heygod ти на 1-вия ред ли седя в залата?
В залата в която бях аз едно момиче позакъсня малко и вече имаше свободни места само назад. Тя обаче седна точно до някаква своя приятелка на третия ред, въпреки че местата бяха едно друго и нямаше оставен плик. След малко каза на квесторите, че на нейното място нямало плик и те и донесоха и така двете стояха една до друга през целия изпит.
If you are too wasted to remember, it never took place!
А колко е лесно да се препише просто не е реално-ако седиш на 1-2 метра от някого е достатъчно само да си насочиш погледа към листа му,без даже да си движиш главата,тва се отнася с пълна сила за теста-на 3 реда пред мене виждах кой какво е писал.Така че ако наистина седнете около познат и двамата сте на някакво прилично ниво,може да си вдигнете оценката без проблем