Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

5.25
bistra
В началото бе словото

Мнение от bistra »

ocenkite po himiq 1 shte izljazat predi himiq 2, koeto ozna4ava ponedelnik. verojatno i opcenkite ot biologiqta v sofiiskiq shte izljazat v pponedelnik, no tova e nepotvurdena informaciq a samo predpolojenie ot moq strana.
dano vsi4ki da se spravili :)
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Аз очаквам да излезат към сряда-четвъртък чак,ама дано да са по-рано де,че вече нямам търпение :)
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

кога са класиранията в МУ
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

По биология в Плевен имам 5,миналата година минималния бал в Плевен беше 32,което значи 5 по биология и 5 по химия
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Айде и другите казвайте колко имате де,много потайно нещо хаха :D
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Е, то не е казване, но мен не ме е срам да си кажа - имам 2.00 на изпита по биология в МУ - София. Не знам защо така се е получило, бях си написала 2-те теми, както по учебник, но уви. Писах на администратор да не е объркал нещо като е попълвал информацията, но сигурно няма грешка.
Надявам се на СУ, че иначе лшо, не ми се работи никъде.
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

bistra написа:ocenkite po himiq 1 shte izljazat predi himiq 2, koeto ozna4ava ponedelnik. verojatno i opcenkite ot biologiqta v sofiiskiq shte izljazat v pponedelnik, no tova e nepotvurdena informaciq a samo predpolojenie ot moq strana.
dano vsi4ki da se spravili :)
Хм... :? Мислех ,че резултатите в СУ ще излезнат чак на 6 август...явно нещо съм се объркал
:roll: :) :) :)
Изображение
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

Koga e класирането в МУ
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

По тази логика оценките по биология трябва да излезнат преди тези от изпита по Химия 1, а след него и по Химия 2. Но ... кога ще ъде това се пита ? :) Би трябвало на 26, 27, 28-ми юли ?!
bistra
В началото бе словото

Мнение от bistra »

taka mi kaza glavniq kvestor v zalata v kojato bqh na himiq 1, toest 4e ocenkite shte izljazat predi himiq 2 za da mogat tezi koito sa se zapisali i za dvata izpita da si precenqt dali da hodqt i na himiq 2, toest ako imate 6 na himiq 1 nqma smisul da hodite an himiq 2 zashtoto po-visoka ocenka nqma da izkarate...
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

• BB написа:Поздравления, aleksander! Аз пък 5.58 в МУ , много ме е яд, очаквах повече, все още ми е останала капчица надежда- химията, но ще видим....
    Hedgehog_Kj написа: Поздравления!!!! Ти откъде си навакса ?Нали си беше изтрил темите от PC-то
    fosilka написа:Браво александър.Доста си надхвърлил предварителния изпит.
THANKS

Аз още не мога да повярвам, че съм изкарал толкова. Все си мисля че има някаква грешка. Щото знам какво съм писал и чак 5.80 ми е много. Направо не съм очаквал толкова. Допуснал съм 3-4 грешки и сега ще ви кажа какви са.
1. Обърках митозата с митотичния цикъл.
2. В анафазата писах че се разделят хромозомите, а то вярното че се разделят хромадите на хромозомите.
3. Обърках цитокинеза с ценокинеза. (само имената)
4. Забравих да напиша кога клетката започва да се дели.
За друго в момента не мога да се сетя.
Сега очаквам да излезнат резултатите и СУ. Малко се прецаках.

P.S. Опа забравих да кажа на Hedgehog_Kj, че като си правя темите на PC си ги принтирам и затова горе-долу съм "наваксал".
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
addictedtobass
В началото бе словото

Мнение от addictedtobass »

А някой знаели колко точки ше ми свалят за 1 обуркано понятие? Написал съм вместо географски, биологични и локални популации, географски локални и индивидуални :violent1: Тва мн ли е кофти?
oko za oko, pasta za zubi.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

addictedtobass написа:А някой знаели колко точки ше ми свалят за 1 обуркано понятие? Написал съм вместо географски, биологични и локални популации, географски локални и индивидуални :violent1: Тва мн ли е кофти?
Не се коси сега, след няколко дни ще видиш. И аз само се вкарвах във филми за някви глупости, ама вече е свършило и остава само да чакаме :) каквото станало, станало.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Ама вие май навсякъде сте ходили в МУ :wink: , ужас сигурно е много изморително?! Аз само в София, дори във Франция не ми се ходи/ там бях приета/, може би някога когато завърша живот и здраве! Разбира се в СУ кандидатствах за специалности които ме привличат и няма да съжалявам , напротив ще се радвам ако ме приемат, какво по-добро от това образованието ми да бъде признато в Европа, е няма да се откажа и от МУ ако ме приемат, но засега това са само добри пожелания, още малко ни остана, търпение....! А всъщност кога е изпитът по химия 2 ?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”