Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Volter
- В началото бе словото
хехехех,искаш ли да изкарам всичките ти нищожни мнения и да разберем къде си сгрешил/а от бързане,без да искаш,ами да,на това ни учат по чужбина,да пишем с грешки,НО самостоятелно,не назубряме всичко наготово без да съзнаваме какво помним,стига Авторитетът(по-скоро псевдо авторитетът) да използва съответните думи....СУ е попивателна хартия за неграмотници,които наваксват комплексите с машинални действия,както едно време са работили на машините само еднотипни действия,така и вие...mebbeth написа:Волтер, така ли ви учат по чужбината, да пишете полуграмотно, та като се върнете на село по нищо да не се различавате от "мама и тата".
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Nobody knows
Nobody knows the rhythem of my heart
The way I do when I'm lying in the dark
And the world is asleep
I think nobody knows
Nobody knows the rhythem of my heart
The way I do when I'm lying in the dark
And the world is asleep
I think nobody knows
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз от сега почвам рефрешOrenda написа:утре е доста оптимисти4ен и дори утопи4ен вариант да изкарат резултатите. така 4е да превземем басейните, да пием Мохито, за да ни мине по-бързо времето!
,че да не изпусна нещо
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Авторството не е мое, а наinatvasko написа:Мила, какво е това "Надявай се, но без мечти"За какво се надяваш тогава
Да кажем, че това е личната ми философия за момента. Подробностите са жалки и май доста спамерски, но в кратце - през целия си живот съм залагала само и единствено на идеята, че понеже не съм лош човек и правя нещата както трябва, то животът няма да се опитва да ме прецака. Е, да, обаче съвсем не се оказа така. Особено през последната година. Отглеждам си надеждни, но в градинка от цинизъм. Не мога да си забраня да мечтая, но не го правя публично. Събирам си ги, за когато успея да си подредя собствената кочина
Хайде стига толкова сапун
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Както се казва - мечтите ни правят нещастни!kRiss написа:Надявай се, но без мечти - формула, която влиза в действие в напрегнати ситуации
Така, че гледайте реално на нещата.
Don't look back, 'cause you know what you might see
О, не е така. Едно е да гледаш реално на нещата, съвсем друго е да нямаш мечти. Имай предвид, че всяка мечта е цел - достижима или не, тя генерира у човека енергията да създава, да руши, да работи, пътешества - все едно какво, но да дава признаци, че живее. Мечтата генерира емоции, а хората включили robot mode мен не ме кефят. Искам на среща си живи същества, с емоции, мечти, които виждат света реално, но и по някакъв друг начин, постижим само за тях. Другите, роботите са... не знам, но мен такива хора ме плашат.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Стига сте мрънкали за резултати! Изпитът беше на 13... от тогава хората имат само 5 работни дни,в които проверяват нашите "бисери"!
Толкова много писмени работи не се проверяват за 1 седмица,поне не в СУ! Както знаете събота и неделя,няма кой да работи ,за да проверява... Жега е! Със сигурност бързат,понеже резултати трябва да има до 27(изпит по журналистика)!Така че най-рано можем да ги очакваме на 25!
Но те ще излязат на 26!
Търпение се изисква!Вместо да спамите постоянно с изказвания от рода на "тогава ще има резултати" или "кога ще излязат резултатите",потърпете малко!Всички сме нервни,някои повече дори, но КСК и преди и сега е една игра на късане на нерви!
Няма нищо по-хубаво от това да се примирите и да седнете да проверявате персоналната си информация в сряда или четвъртък,вместо ежедневно да седите пред компютъра и да се надявате!НЕ съм никой,че да ви казвам какво да правите,но според мен е глупаво да очаквате резултати от най-масовия изпит в СУ само 5 работни дни,след неговото провеждане!
Успех!
Толкова много писмени работи не се проверяват за 1 седмица,поне не в СУ! Както знаете събота и неделя,няма кой да работи ,за да проверява... Жега е! Със сигурност бързат,понеже резултати трябва да има до 27(изпит по журналистика)!Така че най-рано можем да ги очакваме на 25!
Но те ще излязат на 26!
Търпение се изисква!Вместо да спамите постоянно с изказвания от рода на "тогава ще има резултати" или "кога ще излязат резултатите",потърпете малко!Всички сме нервни,някои повече дори, но КСК и преди и сега е една игра на късане на нерви!
Няма нищо по-хубаво от това да се примирите и да седнете да проверявате персоналната си информация в сряда или четвъртък,вместо ежедневно да седите пред компютъра и да се надявате!НЕ съм никой,че да ви казвам какво да правите,но според мен е глупаво да очаквате резултати от най-масовия изпит в СУ само 5 работни дни,след неговото провеждане!
Успех!
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
"Мечтателите са за убиване" - така ли? Гръмнете ме тогаваБавария написа:Както се казва - мечтите ни правят нещастни!
Така, че гледайте реално на нещата.
Мечтите са най-ценното нещо за една жадна душа.
А реалната преценка..... е по-скоро рожба на скептицизма.
Всички обичаме усмихнатите, вярващите хора, нали? Защото те зареждат с положителна енергия. А всеки има нужда от такава, дори най-големите реалисти.
За да постигнеш една мечта, трябва да я превърнеш в цел, трябва да повярваш в нея! А какво по-хубаво от това накрая тя да стане реалност. Мечтите не са само за мечтаене, тяхната мисия е да бъдат осъществени
И да - шанс за най-бърз успех имат непукистите = лицемерите, пробивните
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"