За или против квотите по пол?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор

За или против половото разделение и определените борйки

За
320
47%
Против
356
53%

Общо гласове: 676

sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Само едно странично въпросче, каква гимназия си завършил?
efegee
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

явор написа:
Abele* написа:
явор написа:Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата :?
:shock:
и как ще стане това? човек или разбира от дадена наука, или не
Извинявай, обаче това, че си си назубрил темата по биология не означава, че разбираш от наука! Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!
от по-горното ти изказване се разбира, че изпитите трябва да със снижено ниво на трудност, за да може и двата пола да имат шанс, което е недопустимо.
разбира се, че има зубрачи (и момичета и момчета), ама да успееш с дадена наука трябва да влагаш мисъл, да разбираш взаимовръзките м/у явленията, елементите и т.н.
la consolation des arts...
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

sasoh написа:Само едно странично въпросче, каква гимназия си завършил?
Немска езикова гимназия, а не математическа, както може би ще си помислиш от предишния ми постинг.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Питах за да няма грешки
efegee
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

sasoh написа:Питах за да няма грешки
с право попита, аз трябваше да съобразя да го напиша още в по-предишния пост
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

mebbeth написа:..........
ама ти наистина ли имаш 16777215 мнения????? (т'ва е бая спамерски въпрос, ама не се сдържам да го задам просто) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

В целия форум няма толкова мнения ;)
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Това може би са всички мнения, които съм писала във всички форуми, в които съм регистрирана. Пък един иска да ми прави разбор на правописните грешки.
Но стига спам!
Последно промяна от mebbeth на 22 Юли 2007, 18:39, променено общо 1 път.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

vasko написа:В целия форум няма толкова мнения ;)
ама виж на 30та страница от тази тема на въпросния потребител/ка, много е странно
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Circle Line написа:
vasko написа:В целия форум няма толкова мнения ;)
ама виж на 30та страница от тази тема на въпросния потребител/ка, много е странно
Просто 1 бъг или както се изписва тая дума :lol: :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Circle Line написа:
явор написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!
абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческо :!: :!: :!: познавам и момчета, които предпочитат да си зубрят темички вместо да решават задачи по химия/физика/математика
Както каза sasoh,
sasoh написа:Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата
Abele* написа:
явор написа:
Abele* написа:
явор написа:Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата :?
:shock:
и как ще стане това? човек или разбира от дадена наука, или не
Извинявай, обаче това, че си си назубрил темата по биология не означава, че разбираш от наука! Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!
от по-горното ти изказване се разбира, че изпитите трябва да със снижено ниво на трудност, за да може и двата пола да имат шанс, което е недопустимо.
разбира се, че има зубрачи (и момичета и момчета), ама да успееш с дадена наука трябва да влагаш мисъл, да разбираш взаимовръзките м/у явленията, елементите и т.н.
Ти май нещо не ме разбра...
Нивото на трудност ще се снижи за момчетата и ще се повиши за момичетата! Именно момчетата я влагат тая мисъл и по-добре разбират нещата, но понеже от СУ решили, че е по-важно да знаеш точната дата(примерно: 10.02.1879) на едно събитие, вместо да знаеш какво представлява това събитие и какви са последиците, се получава така, че по-тъпите, но с по-добра памет влизат... и повярвайте ми, без да се обиждаме - това е предимството на момичетата...
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

явор написа:
Circle Line написа:
явор написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!
абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческо :!: :!: :!: познавам и момчета, които предпочитат да си зубрят темички вместо да решават задачи по химия/физика/математика
Както каза sasoh,
е вероятно аз имам супер голям късмет, за да попадам постоянно на "изключения" :lol: :lol: :lol:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Circle Line написа:
явор написа:
Circle Line написа:
Както каза sasoh,
е вероятно аз имам супер голям късмет, за да попадам постоянно на "изключения" :lol: :lol: :lol:
Явно да.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

явор написа:Ти май нещо не ме разбра...
Нивото на трудност ще се снижи за момчетата и ще се повиши за момичетата! Именно момчетата я влагат тая мисъл и по-добре разбират нещата, но понеже от СУ решили, че е по-важно да знаеш точната дата(примерно: 10.02.1879) на едно събитие, вместо да знаеш какво представлява това събитие и какви са последиците, се получава така, че по-тъпите, но с по-добра памет влизат... и повярвайте ми, без да се обиждаме - това е предимството на момичетата...
мИчтай си :lol:
в този ред на мисли май най-добре в университетите да се влиза с тест за интелигентност

П.П. наистина на повечето момичета им се отдава зубренето, ама и някои момчета са си мързеливички
la consolation des arts...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Abele* написа:в този ред на мисли май най-добре в университетите да се влиза с тест за интелигентност
Ми хайде... Ще видим тогава какви ще са резултатите :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”