Кой е най-интересния и най-тъпия сериал който сте гледали?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- `SerPenTiNe`
- В началото бе словото
Аз харесвам "Heroes", "Бригада", "От местопрестъплението", "Д-р Хаус", "Кръцни/Срежи", от детските обичам "Том и Джери" , но определено обожавам култовите "Приятели" и "Ну погоди"!!
Не харесвам сапунки, въобще всяка латино-боза със заглавие "Едикаква си Любов " не ми е по вкуса. А на всички фенове на "Дързост и красота" / включително и на баба ми/ пожелавам да са живи и здрави да доживеят края му, а на себе си пожелавам когато остарея да не го дават все още по Канал 1.
Не харесвам сапунки, въобще всяка латино-боза със заглавие "Едикаква си Любов " не ми е по вкуса. А на всички фенове на "Дързост и красота" / включително и на баба ми/ пожелавам да са живи и здрави да доживеят края му, а на себе си пожелавам когато остарея да не го дават все още по Канал 1.
Хахаха,нека всички си пожелаем това!А иначе за Д-р Хаус-абсолютно,страшен филм.Приятелите въобще не ги коментирам.Също така много ми харесва и Анатомията на Грей:) страшно много ми допада.Сигурно има още сериалчета но в момента не мога да се сетя:)
Тъпите филми за съжаление са много-всички сапунки,които са безкрайни и най-тъпия филм на света-Блясък-е,няма по-глупав филм с по-отвратни герои...направо незнам тея хора как го гледат!
Тъпите филми за съжаление са много-всички сапунки,които са безкрайни и най-тъпия филм на света-Блясък-е,няма по-глупав филм с по-отвратни герои...направо незнам тея хора как го гледат!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
Хаус цепи мрака (и не случайно, все пак е вдъхновен от лит. образ на Шерлок Холмс)...сещам се как в една от сцените си подремваше в/у "Анатомията на Грей"hopeless написа:Хахаха,нека всички си пожелаем това!А иначе за Д-р Хаус-абсолютно,страшен филм.Приятелите въобще не ги коментирам.Също така много ми харесва и Анатомията на Грей:) страшно много ми допада
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Най-тъп - трудно, да кажем сериалите за възрастни жени по тв-то.
Най-интересен - определено няма да е само 1.
Dexter, Weeds, Brothers in arms, Brigada, CSI:NY, Jericho, първи сезон OC и разбира се Friends
Гледам и следя изключително много сериали, за радост понякога се появяват истински бижута - примерно Jericho, жалко че беше спрян.
Най-интересен - определено няма да е само 1.
Dexter, Weeds, Brothers in arms, Brigada, CSI:NY, Jericho, първи сезон OC и разбира се Friends
Гледам и следя изключително много сериали, за радост понякога се появяват истински бижута - примерно Jericho, жалко че беше спрян.
medicate, medicate
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Аз харесвам малко по-особени сериали, а не комерсиалните. Някои даже не са ги давали у нас. "Приятели" и онова с Ал Бънди въобще не ми допадат; не мога да разбера какво им харесват хората, особено пък на "Приятели".
Харесвам сериали с подчертано ярки персонажи и взаимоотношения между тях:
- "The Pretender" с историята на Джарод и Мис Паркър;
- "Еarth 2" има някои много стойностни идеи и цялостно е впечатляващ;
- "Красавицата и Звярът" с Линда Хамилтън... в един от по-късните сезони красавицата умира;
- "Тайнственият остров" по романа на Жул Верн; там имаше много силни образи;
- "Picket Fences", който у нас вървеше като "Зад оградата";
- "Кръгът на Доусън" е просто очарователен;
- "Хотел Гранд" като че ли най-много ми допада от английските;
- "Пси Фактор" е в пъти по-хубав от Досиетата Х;
- от комедиите харесвам "Third Rock from the Sun";
- руският "Петербургски тайни" е истински шедьовър;
От сапунките уважавам само тези на Аарон Спелинг, и по-специално "Сънсет Бийч", който има бая добри актьори и хубав саундтрак.
Харесвам сериали с подчертано ярки персонажи и взаимоотношения между тях:
- "The Pretender" с историята на Джарод и Мис Паркър;
- "Еarth 2" има някои много стойностни идеи и цялостно е впечатляващ;
- "Красавицата и Звярът" с Линда Хамилтън... в един от по-късните сезони красавицата умира;
- "Тайнственият остров" по романа на Жул Верн; там имаше много силни образи;
- "Picket Fences", който у нас вървеше като "Зад оградата";
- "Кръгът на Доусън" е просто очарователен;
- "Хотел Гранд" като че ли най-много ми допада от английските;
- "Пси Фактор" е в пъти по-хубав от Досиетата Х;
- от комедиите харесвам "Third Rock from the Sun";
- руският "Петербургски тайни" е истински шедьовър;
От сапунките уважавам само тези на Аарон Спелинг, и по-специално "Сънсет Бийч", който има бая добри актьори и хубав саундтрак.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Най-интересният за мен е LOST. Няма друг такъв сериал, уникален е.
А най-тъпият... незнам, много са. Като се почне от Али Макбиил, Хекс, Ghost Whisperer (забравих как го бяха превели) и ред други.
А най-тъпият... незнам, много са. Като се почне от Али Макбиил, Хекс, Ghost Whisperer (забравих как го бяха превели) и ред други.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Злостър Черното Влечуго -
3 и 4 част са най-велики
това си е класиката
иначе от новите - лост и призън брейк,