Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
MIT...abstract написа:бтв аз ФМИ съм си го набелязал от 7 клас и не съм си помислял за друго освен МИТ)
Аз се бях замислил преди около месец за Harvard (това е сериозно), но го отложих за сега. Просто на един примерен изпит SAT по математика изкарах изключителен резултат (мнение на запознати с въпроса).
Иначе и MIT става...
Fed,да и аз бях заинтересован и гледах програмата по която учат , на един приятел леля му е преподавала във Харвард ... и де да знам няма голяма разлика - понеже ако ти не учиш сам няма да те научат . Иначе най-голямата разлика е в уважението към топ10 -университети
Аз си мисля .. пък и ако иска някой студент да потвърди ,че в СУ нивото е високо и ти дава възможност да се развиваш. Така мисля аз! 
Не може да се говори, че в СУ нивото е високо...имам впредвид че не за сички специалности.Не съм запознат с другите но си мисля че 4те за които най-често тука става въпрос (Инф СИ ИС КН) са на наистина високо ниво:)Ама няма как да няма и такива дет са много зле.То ще си проличи(те няма да си запълнят бройката).
- Methuselah
- Легендарен флуудър
petio, за целия СУ ли говориш или само за ФМИ?
Защото ако е второто - няма специалност която не бих записал там - всички са с чудесна реализация. (подозирам че и новата специалност - Статистика ще е много добра) За другите факултети не бих могъл да коментирам, но за мен ФМИ кърти!
Защото ако е второто - няма специалност която не бих записал там - всички са с чудесна реализация. (подозирам че и новата специалност - Статистика ще е много добра) За другите факултети не бих могъл да коментирам, но за мен ФМИ кърти!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.