English
Модератор: Boromir
Добре, защо, за Бога, трябва да броите нещо изобщо?! Толко ли не сте написали едно есе през цялата година, че не знаете с вашия почерк горе долу колко трябва да ви излезе?!
Или дори да сте до такава степен неориентирани, винаги можете да си сравните с диктовката, както вече споменаха...
Или дори да сте до такава степен неориентирани, винаги можете да си сравните с диктовката, както вече споменаха...
I didn't lose my mind, it was mine to give away...
I drink to make other people interesting.
I drink to make other people interesting.
Aми ти щом си преценяш аз немога... целта ми не е да се науча с погледа да броя. Аз си ги преброих точно докато тя казваше да преустановяваме работа. Остана ми минута и реших да я уползотворя по този начин и мисля, че е било правилно. Щото след проверката нищо друго не остана.bojangles написа:Добре, защо, за Бога, трябва да броите нещо изобщо?! Толко ли не сте написали едно есе през цялата година, че не знаете с вашия почерк горе долу колко трябва да ви излезе?!
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Надявам се, че като гледат колко дълго е есето, проверяващите ще са достатъчно умни, за да вземат предвид факта, че диктовката съм я писал почти през ред за да мога да си поправям грешки при проверката на чисто, а есето съм го писал нормално и съответно е излязло доста по-късо
В другата тема някой беше казал, че изпитът миналата година бил два пъти по-лесен. Ами бях и на двата и мога да кажа, че бяха еднакво гадни. Тестът беше малко по-лесен (имах 41 точки на него ако не се лъжа), но пък диктовката беше по-гадна (6 точки
). Отделно и на есето се прецаках, но там аз съм си виновен, де.
В другата тема някой беше казал, че изпитът миналата година бил два пъти по-лесен. Ами бях и на двата и мога да кажа, че бяха еднакво гадни. Тестът беше малко по-лесен (имах 41 точки на него ако не се лъжа), но пък диктовката беше по-гадна (6 точки
днес питах един преподавател от СУ който е сред проверяващите. Той ми каза, че сряда-четвъртък ще станат ясни резултатите.Vaskes написа:До края на месеца. След десетина дни обикновено излизат.
Аз на error-a обикновено се справям най-добре, ама този път наистина беше най-гаден
Някой да си спомня 26-ти въпрос какъв беше? че много много време се чудих на него.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
ми само си спомням че се чудих между Б и Д, почти съм сигурен. А отделно 27-ми е Д. Ако некой се сети да каже
. А да ви питам - за стопанското управление ше ми стигнат ли диплома 5.33 , математика 4.70 и английски 5.15 . Дипломата не мое се промени но математиката има шанс да скочи, а при малко късмет и до 5.50, английския до 5.30. Та горе долу да приемем че матем се ебна, по английски колко трябва да ми е горе-долу предвид факта че таз година ще е малко по-малък бала?