17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Ot vsi4ki veliki sili?Prez septemvri 1940-q vzemi da si aktualizaira6 informaciqta!Septemvri 1940-Franciq(uj velika sila)ne sa6testvuva na kartata
na sveta-a ima nekvo neino Hitlerovo kopie-Vishiska Franciq,koeto za men si e vij bazik ot strana na Hitler!A pak UK e podlojena na neveroqten tupanik!Ti smqta6 li 4e nqkoq ot zapadnite sili 6te podkrepi Raiha.....CCCP e iniciatora na tazi spogodba-prosto si iska Severna Bukovina i Ujna Besarabiq.Stalin sujdava imperiq i togava ne si igrae...
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
na sveta-a ima nekvo neino Hitlerovo kopie-Vishiska Franciq,koeto za men si e vij bazik ot strana na Hitler!A pak UK e podlojena na neveroqten tupanik!Ti smqta6 li 4e nqkoq ot zapadnite sili 6te podkrepi Raiha.....CCCP e iniciatora na tazi spogodba-prosto si iska Severna Bukovina i Ujna Besarabiq.Stalin sujdava imperiq i togava ne si igrae...
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Айде сега пак крайни мненияDesodeset написа:Доколкото знам Сталин е искал България да получи и Северна Добруджа.Но Стоманен не си мисли,че го прави заради голямата си любов към България.Това е било само начин да разшири съветското влияние на Балканите.Можеше да преживеем съдбата на Полша.
Можело да преживеем съдбата на Полша. Да може особено когато ти и близките ти живеете половин век по късно такива оценки са лесни за даване. Не че искам да се заяждам ама просто се подразних .
Cheers.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз 1 нещо съм научил за тази история и това е - никой не прави нещо заради добрите отношения м/у народите или просто така на версия -Desodeset написа:Доколкото знам Сталин е искал България да получи и Северна Добруджа.Но Стоманен не си мисли,че го прави заради голямата си любов към България.Това е било само начин да разшири съветското влияние на Балканите.Можеше да преживеем съдбата на Полша.
Всеки си има цел и ако някой ти помага, то това е заради негова изгода.
Така става и с Освобождението. Русия се притича на помощ, заради амбициите си да им аконтрол над протоците. Разбира се не трябва да се гледа и едностранчиво на нещата. Все пак не руската дипломация ни е освободила, а хилядите войници, които са идвали с идеята да помогнат на братски народ.
Та май казах, каквото исках да кажа.?.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men