17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Ееееееееееееее темичката я обърнахте на бойно наспамено поле!Айде стига сте се карали
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Ти щеше да ни правиш най-малък кеф, ако пишеше на кирилица, не на латиница.

Дето се вика, не се смеем всички с теб, а всички ти се смеем на теб. Rolling Eyes

To si e moq rabota na kvo 6te pisha ve-nema zna4enie ili kavto si tam!Ti moje6 da se smee6,ma dan ti zasedne v gurloto smeha,4e posle 6te trqbva da go rejem......
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Добре, бе Стоманен ли си картонен ли си къв си. Форума има прекрасна функция да пишеш на кирилица, дори да нямаш кирилица на компютъра под каквото и да е било форма. Трябва ти само клавиатура и малко уважение към българския език.
Или си турчин и не ти пука особенно?
medicate, medicate
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Трябва да направят както във форумите на Датабг.Само на кирилица да може да се пише,иначе е невъзможно да пращаш съобщения.Все пак ние сме създали собствена азбука и това дело трябва да се уважава.

Колкото до комунягите,те са най-големите родоостъпници.Заради тях има македонска нация и сме загърбили националният въпрос.Заради тях сега в Гърция няма никакво официално признато българско малцинство,а само славяноговорящи гърци.Ако искаш да знаеш великият вожд е искал да създаде и добруджанска нация и тракийска нация и т.н.И мен ме кефи съветската военна машина,но политиката на комитата вони отвсякъде.Създали са толкова изкуствени нации и са отровили живота на толкова народи.(Това важи за всяка друга велика сила от Сащ до Германия,Британия и Франция)
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Dobre be Phoebe li si kav si!Kat ne znaeh za taq funkciq-ako mi q kaje6 kade e moje da q izpolzvam!A DESODESET ne po-zle znae6 4e samo BG si e vinovna za nacionalniq vapros!Sled First World War 1 Al.Stamboliiski otkazva da pomaga na 4etite na VMRO-zatova e i ubit ot tqh po nai-jestok na4in....
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

" samo BG si e vinovna za nacionalniq vapros" .Първо, пич...пиши поне "България" егати. :shock: Второ, нашите политици са опитали всичко по националния въпрос, но срещу мощната руска пропаганда на македонизъм в Сърбия как можеш да противостоиш ? Въпреки това от 41 до 44 българите от македония и и беломориеро пак са обединени....за съжаление до края на войната.
Последно промяна от Bilbo на 22 Юли 2007, 11:50, променено общо 1 път.
Изображение Изображение
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Така е,не случайно БЗНС имат леви идеи отчасти подобни на комунистическите.Но при управлението на Борис III националният въпрос отново се поставя на 1-во място.Май комунистите бяха тези,които пратиха българската войска да си пролива кръвта в името на великата цел,Македония да бъде върната на Югославия.Сигурно си чувал и за кървавата коледа.Това е национално предателство.А Стамболийски въобще не го защитавам.И той е същият предател.

Иначе няма да споря,че съветската военна машина мачка всичко :wink: .Затова американците са се страхували толкова.
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Въпреки това от 41 до 44 българита от македония и и беломориеро пак са обединени....за съжаление до края на войната.
Naistina e za sajelenie-za tva i sq oniq mekereta v Ohrid se smqtat za nekvi supermeni i s iizmisliha nova istoriq...

Така е,не случайно БЗНС имат леви идеи отчасти подобни на комунистическите

Ideite na BZNS sa mi6-ma6.Kvo da govorq-levi im bili.Levi sa ama samo za selqnite.Spored tqh drugite socialni grupi 6te otmrat.....Tiq sa palni prostaci!Makar 4e drugarq Stalin napravi obratnoto v Ukraina...Tiq kulaci sa bili TOTAL ANNIHILATED!!!!!!!!!A za Makedoniq e tva e-nie se opitali vsi4ko.....Samo Bulgaria(taka po-dobre li e) sigurno v cqlata istoriq sled 18 vek nqma nacionalna doktrina...POLITICITE NI SA GOLA VODA....Bez Stambolov...
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Suvetskata voenna ma6ina ne ma4ka-tq prosto pregazva...E tva e dumata pregazva-nemci,memci ni6to ne moje da q spre!
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Казах,че са отчасти подобни,но вярно е,че са и много различни.

Bilbo,готин аватар! :D

Бих критикувал и другарят Сталин,ама не ми се занимава да спамим темата.Единственото,с което Сталин е по-добър от Хитлер е това,че е слушал генералите си,а не се е вживявал като велик стратег.
Последно промяна от Desodeset на 22 Юли 2007, 12:04, променено общо 1 път.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Пич за какво национална доктрина ми говориш след като ти защитаваш режима, който измисли македонската нация и и даде "език" ?? :arrow:
Desodeset, руските генерали преди войната са били по лагерите, заради паранойчния страх на вожда от всеки и всичко.Чак след като немците вече са пред Москва, Сталин се сеща да върне най-способните си военни, което му печели войната.
Изображение Изображение
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Bilbo parvo vsemi sloji BG-to kogato e na tri moreta pri Simeon...Toi e nai-velikiq BG RULER!CCCP ne vinagi ni e precakval-spomni si samo za6to Ujna Dobrudja v momenta e v predelite na BG i koi e iniciator na Kravoiskata
spogodba!
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Desodeset, руските генерали преди войната са били по лагерите, заради паранойчния страх на вожда от всеки и всичко.Чак след като немците вече са пред Москва, Сталин се сеща да върне най-способните си военни, което му печели войната.
Ikoi suvetski generali sa bili po lagerite i posle sa varnati,4e ne6to ne se se6tam mai...Moje bi Zhukov ili Konev....Stalin nikoga ne reabilitira-tova bi moglo da nakarni obraza na Ba6tata na narodite...A toi e izgraden na principa-State,ces moa!Durjavata-tova sam az!
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Крайовската спогодба е наложена от всички велики сили, но под прякото настояване на Райха.
Изображение Изображение
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Доколкото знам Сталин е искал България да получи и Северна Добруджа.Но Стоманен не си мисли,че го прави заради голямата си любов към България.Това е било само начин да разшири съветското влияние на Балканите.Можеше да преживеем съдбата на Полша.
Чаша,ний пак сме сами!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”