17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Ти щеше да ни правиш най-малък кеф, ако пишеше на кирилица, не на латиница.
Дето се вика, не се смеем всички с теб, а всички ти се смеем на теб. Rolling Eyes
To si e moq rabota na kvo 6te pisha ve-nema zna4enie ili kavto si tam!Ti moje6 da se smee6,ma dan ti zasedne v gurloto smeha,4e posle 6te trqbva da go rejem......
Дето се вика, не се смеем всички с теб, а всички ти се смеем на теб. Rolling Eyes
To si e moq rabota na kvo 6te pisha ve-nema zna4enie ili kavto si tam!Ti moje6 da se smee6,ma dan ti zasedne v gurloto smeha,4e posle 6te trqbva da go rejem......
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Трябва да направят както във форумите на Датабг.Само на кирилица да може да се пише,иначе е невъзможно да пращаш съобщения.Все пак ние сме създали собствена азбука и това дело трябва да се уважава.
Колкото до комунягите,те са най-големите родоостъпници.Заради тях има македонска нация и сме загърбили националният въпрос.Заради тях сега в Гърция няма никакво официално признато българско малцинство,а само славяноговорящи гърци.Ако искаш да знаеш великият вожд е искал да създаде и добруджанска нация и тракийска нация и т.н.И мен ме кефи съветската военна машина,но политиката на комитата вони отвсякъде.Създали са толкова изкуствени нации и са отровили живота на толкова народи.(Това важи за всяка друга велика сила от Сащ до Германия,Британия и Франция)
Колкото до комунягите,те са най-големите родоостъпници.Заради тях има македонска нация и сме загърбили националният въпрос.Заради тях сега в Гърция няма никакво официално признато българско малцинство,а само славяноговорящи гърци.Ако искаш да знаеш великият вожд е искал да създаде и добруджанска нация и тракийска нация и т.н.И мен ме кефи съветската военна машина,но политиката на комитата вони отвсякъде.Създали са толкова изкуствени нации и са отровили живота на толкова народи.(Това важи за всяка друга велика сила от Сащ до Германия,Британия и Франция)
Dobre be Phoebe li si kav si!Kat ne znaeh za taq funkciq-ako mi q kaje6 kade e moje da q izpolzvam!A DESODESET ne po-zle znae6 4e samo BG si e vinovna za nacionalniq vapros!Sled First World War 1 Al.Stamboliiski otkazva da pomaga na 4etite na VMRO-zatova e i ubit ot tqh po nai-jestok na4in....
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
" samo BG si e vinovna za nacionalniq vapros" .Първо, пич...пиши поне "България" егати.
Второ, нашите политици са опитали всичко по националния въпрос, но срещу мощната руска пропаганда на македонизъм в Сърбия как можеш да противостоиш ? Въпреки това от 41 до 44 българите от македония и и беломориеро пак са обединени....за съжаление до края на войната.
Последно промяна от Bilbo на 22 Юли 2007, 11:50, променено общо 1 път.
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Така е,не случайно БЗНС имат леви идеи отчасти подобни на комунистическите.Но при управлението на Борис III националният въпрос отново се поставя на 1-во място.Май комунистите бяха тези,които пратиха българската войска да си пролива кръвта в името на великата цел,Македония да бъде върната на Югославия.Сигурно си чувал и за кървавата коледа.Това е национално предателство.А Стамболийски въобще не го защитавам.И той е същият предател.
Иначе няма да споря,че съветската военна машина мачка всичко
.Затова американците са се страхували толкова.
Иначе няма да споря,че съветската военна машина мачка всичко
Въпреки това от 41 до 44 българита от македония и и беломориеро пак са обединени....за съжаление до края на войната.
Naistina e za sajelenie-za tva i sq oniq mekereta v Ohrid se smqtat za nekvi supermeni i s iizmisliha nova istoriq...
Така е,не случайно БЗНС имат леви идеи отчасти подобни на комунистическите
Ideite na BZNS sa mi6-ma6.Kvo da govorq-levi im bili.Levi sa ama samo za selqnite.Spored tqh drugite socialni grupi 6te otmrat.....Tiq sa palni prostaci!Makar 4e drugarq Stalin napravi obratnoto v Ukraina...Tiq kulaci sa bili TOTAL ANNIHILATED!!!!!!!!!A za Makedoniq e tva e-nie se opitali vsi4ko.....Samo Bulgaria(taka po-dobre li e) sigurno v cqlata istoriq sled 18 vek nqma nacionalna doktrina...POLITICITE NI SA GOLA VODA....Bez Stambolov...
Naistina e za sajelenie-za tva i sq oniq mekereta v Ohrid se smqtat za nekvi supermeni i s iizmisliha nova istoriq...
Така е,не случайно БЗНС имат леви идеи отчасти подобни на комунистическите
Ideite na BZNS sa mi6-ma6.Kvo da govorq-levi im bili.Levi sa ama samo za selqnite.Spored tqh drugite socialni grupi 6te otmrat.....Tiq sa palni prostaci!Makar 4e drugarq Stalin napravi obratnoto v Ukraina...Tiq kulaci sa bili TOTAL ANNIHILATED!!!!!!!!!A za Makedoniq e tva e-nie se opitali vsi4ko.....Samo Bulgaria(taka po-dobre li e) sigurno v cqlata istoriq sled 18 vek nqma nacionalna doktrina...POLITICITE NI SA GOLA VODA....Bez Stambolov...
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Казах,че са отчасти подобни,но вярно е,че са и много различни.
Bilbo,готин аватар!
Бих критикувал и другарят Сталин,ама не ми се занимава да спамим темата.Единственото,с което Сталин е по-добър от Хитлер е това,че е слушал генералите си,а не се е вживявал като велик стратег.
Bilbo,готин аватар!
Бих критикувал и другарят Сталин,ама не ми се занимава да спамим темата.Единственото,с което Сталин е по-добър от Хитлер е това,че е слушал генералите си,а не се е вживявал като велик стратег.
Последно промяна от Desodeset на 22 Юли 2007, 12:04, променено общо 1 път.
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Пич за какво национална доктрина ми говориш след като ти защитаваш режима, който измисли македонската нация и и даде "език" ?? 
Desodeset, руските генерали преди войната са били по лагерите, заради паранойчния страх на вожда от всеки и всичко.Чак след като немците вече са пред Москва, Сталин се сеща да върне най-способните си военни, което му печели войната.
Desodeset, руските генерали преди войната са били по лагерите, заради паранойчния страх на вожда от всеки и всичко.Чак след като немците вече са пред Москва, Сталин се сеща да върне най-способните си военни, което му печели войната.
Bilbo parvo vsemi sloji BG-to kogato e na tri moreta pri Simeon...Toi e nai-velikiq BG RULER!CCCP ne vinagi ni e precakval-spomni si samo za6to Ujna Dobrudja v momenta e v predelite na BG i koi e iniciator na Kravoiskata
spogodba!
spogodba!
Ikoi suvetski generali sa bili po lagerite i posle sa varnati,4e ne6to ne se se6tam mai...Moje bi Zhukov ili Konev....Stalin nikoga ne reabilitira-tova bi moglo da nakarni obraza na Ba6tata na narodite...A toi e izgraden na principa-State,ces moa!Durjavata-tova sam az!
Ikoi suvetski generali sa bili po lagerite i posle sa varnati,4e ne6to ne se se6tam mai...Moje bi Zhukov ili Konev....Stalin nikoga ne reabilitira-tova bi moglo da nakarni obraza na Ba6tata na narodite...A toi e izgraden na principa-State,ces moa!Durjavata-tova sam az!