Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Скромното ми желанийце... тези "ограничени" проверяващи, които "режат" глави и мечти да бъдат наистина мои преподаватели. Дълбоко вярвам, че реномето, което СУ има, не е въздух под налягане.
И че това не са блудкави хвалебствия, а реални отзиви за едно добро ниво на обучението на студентите там. Искам само да попия онова, което този университет е способен да ми предложи.
И я ми кажете - в коя област на живота не се налага да се съобразяваш с онези, които стоят над теб? Няма такова място. Докато зависиш от някого, ще си част от стадото. И може би ще си мълчиш. Изборът е личен. И не виждам защо някои недоволстват срещу него. Тези "словоизлияния" наистина никому не пречат. Може би само на нечия съвест (в много редки случаи).
Спорът всъщност е безсмислен и прекратявам това безумие. Всеки си има позиция и мнение и си ги защитава. Наистина хабим нерви, които ще ни трябват след няколко дни.
Чакам резултатите с голямо нетърпение :!:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Абе вие всичките тотално изперкахте (не че аз не съм, но вашето е вече крайна фаза)... Вземете си лекарствата, време ви е вече.. Тия дни ще излязат резултатите, дотогава не можете ли да поразтоварите някъде, ами висите пред пц-тата и се занимавате с простотии, от сега нататък нищо не можете да направите освен да нервничите.. ако има защо да си хабите нервите, то направете го след като си разберете оценките... животът не свършва, има много по-важни неща.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

bubble написа:Абе вие всичките тотално изперкахте (не че аз не съм, но вашето е вече крайна фаза)... Вземете си лекарствата, време ви е вече.. Тия дни ще излязат резултатите, дотогава не можете ли да поразтоварите някъде, ами висите пред пц-тата и се занимавате с простотии, от сега нататък нищо не можете да направите освен да нервничите.. ако има защо да си хабите нервите, то направете го след като си разберете оценките... животът не свършва, има много по-важни неща.
Това е нищо. Върни се назад и ще видиш как са се мятали по леглото и са мисли, че ще умрат и са се превъплащавали в съдбата на някой автор. Абе the show must go on.....
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Васко, чела съм за сънищата :).По едно време си мислех, че в мен има нещо сбъркано ,щом не припадам на сън:). Много се вживявате, накрая всички ще ги приемат (или поне повечето) и само ще са си скъсили живота с няколко години... Т'ва СУ вече трябва да се превърне в лудница:). Който издържи най-много на напрежението, само той ще продължава.хаха :lol:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

bubble написа:Който издържи най-много на напрежението, само той ще продължава.хаха :lol:
дали няма нещо вярно в тва,а? :) хората изпадат в нервни кризи, на успокоителни и не знам си какво си,особено тия за които ако ги скъсат или не ги приемат идва края на света ;)

а СУ си е лудница.... не знам университет без луди студенти и преподаватели ь_Ь

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
Volter
В началото бе словото

Мнение от Volter »

Светуващият написа:Нека излязат резултатите и тогава ще коментираме. Всеки е добре запознат с изискванията на изпита и просто някои злоупотребяват с него! Живеем в общество на пазарна конкуренция. На който не му харесват проверителите в СУ - да си търси друг университет - в България или чужбина.
Ау,верно ли,а на тебе ти аресва,оти си се влюбил/а или се подмазваш на пияндето Валери Стефанов,който не знам от какъв зор се мъчи да изкара нещо свестно за четене на пазара,само компилира...и сега при последната му книга е така,такива ли оценяват изпита...надути пишлемета,със СВРЪХ самочувствие....?!:) Хехехеех,знаем как се влиза с връзки в СУ-то,немах достатъчно пари тогава като братовчед ми,сега съм в чужбина и ми е добре....само ви тъпкат главите с "модерни мнения" и вие като се върнете на село се изказвате умно,взимайки страна по наболели проблеми,и мама и тата,дето са били ощетени от комунизма,са си викат" глей колко умно дете си имаме",а вие по СУ-сте папагали,на койте се ТЪПКА информация и толкоз,какво ви прехвалват,не знам?! :idea:

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Nobody knows
Nobody knows the rhythem of my heart
The way I do when I'm lying in the dark
And the world is asleep
I think nobody knows
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Волтер, така ли ви учат по чужбината, да пишете полуграмотно, та като се върнете на село по нищо да не се различавате от "мама и тата".
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

mebbeth написа:Волтер, така ли ви учат по чужбината, да пишете полуграмотно, та като се върнете на село по нищо да не се различавате от "мама и тата".
То на мотиката не и пука дали си грамотен или не.

едит - утре ли се чакат резултатите
да знам, още от 12-00 да рефрешвам страницата си с оценките.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Бавария написа:

едит - утре ли се чакат резултатите
да знам, още от 12-00 да рефрешвам страницата си с оценките.
Аз пък ги чакам от 9 дни вече. :oops: :oops: :oops: И утре ще ги чакам(е)...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Бройте 10 работни дни от датата на изпита и не се надявайте много да излязат по-рано - по този начин ще си спестите мното нерви и напразни надежди.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Ако са работни сметни, че ще излязат в петък, а тогава няма как да излязат ;) Утре или максимум други ден.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Защо да не може да излязат в петък?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Тогава е изпита по журналистика - писмен. Те трябва и да ги напишат тия резултатит в "персоналната инфрмация" и да ни кажат къде сме разпределени. Затова както ти казах утре или вторник с големи условности ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”