Шибаните асансьори по блоковете

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Шибаните асансьори по блоковете

Мнение от Бeтон »

Днес вече със сигурност мога да го твърдя.
Тъкмо сега се качам към стаята. Идвам от магазина. Чувам, че асансьора спира. И отивам да си отворя вратата. Изведнъж цяло торнадо :shock: :shock: :shock: :shock: - вихрушка от чанти идва, буквално връхлита към мен. Една засилена ми налетя... на торбичките с покупки, само че между тях. Като ме подпря с двете си чанти, па и с ръчния багаж... без малко да ме отнесе. Добре, че не мръднах, иначе щеше да изкърти портиерната и да излезе навън директ. Стана ми неудобно и дигнах невинно ръце. Тя: - Извинявай. Аз: - Е то вече стана каквото стана :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Отварям вратата, гледам кабината на асансьора е спряла с половин метър по-високо, тая не е видяла и с цялото ускорение и маса - отгоре ми.
Друг случай отпреди време. Слизам от шестия етаж. Една пътува от седмия. Асансьора хвърля ексепшън между първия и втория етаж :shock: :shock: Тая се изнерви, ама в същото време сякаш искаше до вечерта да си седи там. Писна ми да я слушам и й казах да се мръдне, че да отворя вратата. Отварям онова крило отстрани, освобождавам резето, отварям вратата и си излизам като пич. Тя - "Амаа...". Казвам - "Какво ама?! Вътре ли ти се седи? Скачай, че бързам!"
Друг случай на "интересни" спътници. Качам се и с мене още три пичета. Едната се обляга точно на бутоните. И разбира се, я моля да се дръпне, че да си натисна копчето. Натискам 6, тя натиска 7. Идва шестия етаж, онея не се дърпат. Аз - "Извинете, може ли да мина?" Онея не мърдат. :shock: :shock: :shock: Е наложи се да мина "през тях".
Асансьорите се ползват и за други цели. Рано сутрин излизам. Един се бръсне в асансьора и явно се вози със всеки срещнат. :shock: :shock: Тоя нищо не казва, аз го гледам.... - "Да не те изгони жената :lol: :lol: :lol: " Той - "А, не. Нямам подобен проблем. Съквартиранта счупи огледалото в банята :lol: :lol: :lol: "
Освен за бръснарница, асансьорите се ползват и за хаспел. Дюлгерите мъкнат плочки и цимент по асансьора и държат вратата отворена, докато хубавичко натоварят. Особено както от доста време работи само единия от двата асансьора, се образуват абсолютни задръствания по... стълбището. :x
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Шибаните асансьори по блоковете

Мнение от GaVrosH »

Бeтон написа:Асансьора хвърля ексепшън между първия и втория етаж
Да не те изгони жената
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
значи трябва да ползваш асансьора само в trу блок :idea:
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Бeтон написа: Асансьорите се ползват и за други цели. Рано сутрин излизам. Един се бръсне в асансьора и явно се вози със всеки срещнат. :shock: :shock: Тоя нищо не казва, аз го гледам.... - "Да не те изгони жената :lol: :lol: :lol: " Той - "А, не. Нямам подобен проблем. Съквартиранта счупи огледалото в банята :lol: :lol: :lol: "
Хахахахах умрях да се смея хаахахахах!
Аз се оглеждам в асансьора, че да се видя в цял ръст :D
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

а колко пъти съм засядал едно време в асансорите... някаква много зле беше поддържката им... сега като че ли не е толкова често срещано :P
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

асансьорите в моя блок пък са си идеалнички. никакви опраквания-огледалце,музика,чисти са и досега не съм срещала никой да се бръсне :lol:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Dani написа:асансьорите в моя блок пък са си идеалнички. никакви опраквания-огледалце,музика,чисти са и досега не съм срещала никой да се бръсне :lol:
Чисти?

Да бе...щото напоследък позабраниха купоните в читалнята... Да беше видяла миналата година какви помии се намираха из асансьорите след петък вечер...
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

ем,аз гледам сега. пък и като сравнявам с други блокове-нашият е цвете :toothy4:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
blqh123
В началото бе словото

Мнение от blqh123 »

Dani, за 42Б ли говориш (ако е така не се учудвам)?

оффтопик: някой има ли представа накъде гледа 318 52Б ?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

ами да-за 42Б
:wink:
blqh123
В началото бе словото

Мнение от blqh123 »

При вас не само асансьорите са най-хубави :) Градинка си имате, пейчици, цветенца. Ехх, П.Г., и в другите блокове живеем хора :(
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Бeтон написа:Един се бръсне в асансьора
хахаха, такова нещо не бях чувал.
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”