Междинна класация?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
iCaK
В началото бе словото

Междинна класация?

Мнение от iCaK »

Здравейте,
имам един сериозен въпрос на който не можах да намеря отговор (не твърдя, че съм ровил сериозно де). Той се отнася до оставането в някаква стая в студентски през лятото, ако не си изкарал успех на първа класация. Има ли такъв вариант? Това ли представлява междинната класация? В друга стая ли те настаняват или те оставят в тази, в която си в момента (при положение, че изобщо е възможно). Ако някой може да помогне - ще съм благодарен. Не питам за себе си, а за приятелката ми, която изперква малко преди последните изпити. Пийс
Get High or Fly Tryin`
raving_madman
От дъжд на вятър

Мнение от raving_madman »

В СУ е голям шит-ако нямаш успех за първа класация си стягаш багажа :twisted: Но за сметка на това през лятото комплекса е полупразен и можеш да си живееш нелегално при когото си искаш :D
Success is my only goddamn fuckin` option
failure`z not!!!
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

raving_madman написа:В СУ е голям шит-ако нямаш успех за първа класация си стягаш багажа :twisted: Но за сметка на това през лятото комплекса е полупразен и можеш да си живееш нелегално при когото си искаш :D
Не е точно така, аз бях на междинна и си живях съвсем легално през лятото в същата стая.
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
raving_madman
От дъжд на вятър

Никак не е на оферта да даваш по 60 кинта през лятотоза скапаното общежитие,особено при условиече можеш да живееш на аванта където си поискаш.Както е казал бай Ганю:"Имал си бол пари-дал си" :lol:
failure`z not!!!
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

raving_madman написа:Никак не е на оферта да даваш по 60 кинта през лятотоза скапаното общежитие,особено при условиече можеш да живееш на аванта където си поискаш.Както е казал бай Ганю:"Имал си бол пари-дал си" :lol:
Цяло лято на гости :)
Може да се пие денонощно и да се дават пари за глупости, а 60 лева за покрив над празните ни глави са много... Странен живот е студентският.
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

добре си казала Силвия, ама ч кажи 60 кинта с консумативите или без ???
Изображение
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

INTERFEN написа:добре си казала Силвия, ама ч кажи 60 кинта с консумативите или без ???
Летният наем е около 80лв. с комсумативите.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ееехооо, имам въпрос.
Дано някой го види тук :) не ми се разкрива нова тема.
НЕ МЕ КЛАСИРАХА НИ НА ПЪРВА, НИ НА МЕЖДИННА.
ПЪК ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОСТАНА ЗА ПРЕЗ ЛЯТОТО. Четох, че в такъв случай имало 'някаква' вероятност, при положение, че подам индивидуална молба.
Та, въпросът ми, някой да има опит с подобни молби!? Кво точно се пише, на кой специално се предава, какъв е шанса да се одобри? Въобще, има ли някой, който е оставал за през лятото благодарение на такава молба?
raving_madman
От дъжд на вятър

Щом си от Сл ще ти дам жокер :wink:
План А-по това време Щудгарт е полупразен,само трябва да си намериш при кого да живеещ нелегално.Същевременно си подаваш молбата ..
план Б-подаваш молба до" всемогъщия" бай Петко,носиш му я лично и се разбирате колко струва съответната услуга
план С-прибираш се в Сл.Въпрос на време е да си прережеш вените от тъпня :cry:
П.С.
Къде точно чете за тези молби??Сякаш бяха за социалното класиране наесен :roll: дай линк,плс
failure`z not!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

raving_madman написа:Щом си от Сл ще ти дам жокер :wink:
План А-по това време Щудгарт е полупразен,само трябва да си намериш при кого да живеещ нелегално.Същевременно си подаваш молбата ..
план Б-подаваш молба до" всемогъщия" бай Петко,носиш му я лично и се разбирате колко струва съответната услуга
план С-прибираш се в Сл.Въпрос на време е да си прережеш вените от тъпня :cry:
П.С.
Къде точно чете за тези молби??Сякаш бяха за социалното класиране наесен :roll: дай линк,плс

Късно отговаряш, съгражданино. Вече му я занесох, пък да става каквото ще :)

План А: нелегално бих живяла само в собствената си стая... държа си на личното пространство, пък и стаята е хубава
План Б: мии.. колко да струва... 6 лева на вечер на хотелски начала, ма не ме устройва
План Ц: абсурд, на работа съм, нямам мърдане от София през следващите 2 месеца....

На въпроса ти: това за индивидуалните молби го е писал лично Горанов в другия форум (на СБО)...
raving_madman
От дъжд на вятър

План Б-имах предвид да му"кихнеш" някой лев :wink: Другото е бошлаф работа ,както е казал безсмъртния бай Ганю :lol: :lol:
А 180 кинта за общежитие наистина са си множко,макар че купона в Студентски си ги заслужава :)
failure`z not!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Не ми е за купона на мене, просто се чувствам добре там...
Пък 180те лева, ако се наложи, ще ги прежаля :cry: макар че изобщо не ми се иска :cry:
Бе стискай палци да ми одобрят молбата :) само това искамммм
raving_madman
От дъжд на вятър

Moже ли 1 не особено умен въпрос :oops:
Трябва ли в тази молба да се почат някакви аргументи,причини и т.н, поради които искаш да живееш на общежитие
:scratch:
Стискам палци :wink:
failure`z not!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мхмммм, във форума пишеше: все пак е желателно да посочите някакви причинииии :)
Аз писах 2-3.
Но това не е молба за класиране по социални критерии, както се чудеше горе, а за удължаване на настанителната заповед до излизането на второ класиране. Тоест - за 40тина дена.
Оттам нататък ще се мре
raving_madman
От дъжд на вятър

Eeee,ти пък :shock: :shock: чак да се мре?!? Дори и да нямаш успех/някой лев да си платиш на бай Петко/връзка в ПСБО / не е фатално :idea:
Лично аз мисля наесен да пробвам прословутата корупция в УНСС или където се удаде шанс :) Само 2 месеца и ми писна ми да живея в центърааа :x
failure`z not!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”